2777
2789
عنوان

بچم ۲۳ هفته ازصب تکون نخورده😑🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 5041 بازدید | 62 پست
ای جانم نگران نباش اولشه، تازه حس کردی حرکاتش رو گاهی ممکنه یه روز کلا حس نکنی، یا حرکت کنه و اونق ...

اهوم شاید....

کلا بارداری قبلی هارو خیلی زود متوجه میشدم اینبار نه

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاش بری دکتر اصلا پشت گوش ننداز باتاپیک زدن حرکت بچه بیشتر نمیشه با نظریه های ماهیچی نمیشه برو ...

ممنونم عزیزم...

بیمارستان زنگ زدم گف از ۲۸ هفته به بعدمهمه

میگم برم حموم شاید بیدارشد نی نی؟ پسرمم خوابه اخه😓

نمیدونم عزیزم ....شرایطت فرق میکنه ....من توی هفته های بالا دخترم یه شب تکون نخورد فرداش رفتم بیمارستان و ان اس تی وصل کردن صدای قلبش با حرکات جنین و انقباضات رحم رو چک کردن ...خیالم که راحت شد رفتم سونو ....

❤️
نمیدونم عزیزم ....شرایطت فرق میکنه ....من توی هفته های بالا دخترم یه شب تکون نخورد فرداش رفتم بیمارس ...

نگفتن علت اینکه تکون نخورده چیه؟

عزیزم دختر تنبله نگران نباش.

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

نگران نباش خواهر منم بچش تکون نمیخورد ماه های اخر. خییییلی نگران بود و دکترش بستریش کرد . مدام وضعیت جنین چک میشد و قلبش و..... 

وقتی به دنیا اومد(سزارین) دکتر گفت بند ناف چندین دور پیچیده شده دور پاهاش بخاطر همون این اواخر حرکت نداشت😂😂😂

اره شوهرم گفت بریم من لج کردم 😑 چون حرصم داده بود

حتما صبح برو

نگران نباش گاهی تکونشون کمه گاهی زیاد

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐