2777
2789
عنوان

این موقع شب تو شهر غریب پریودم😐

751 بازدید | 54 پست

اومدیم مسافرت و مهمون یکی از اقوامیم که دختر ندارن همه اشون پسرن 

پریود شدم و پد ندارم هیچ جا هم باز نیس میترسم تا صبح خونه اشونو کثیف کنم

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم🥲🥲داروخونه شبانه روزی نیست ؟؟؟ دستمال کاغذی اگه دستمال توالت باشه بهتره چندلایه بذار حداقل کثیف نشه جایی بعدشم زود زود دستمالو عوض کن 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

لباس زیر اضافی نداری تا کنی بذاری 

پد با خودت داشته باش همیشه الانم که همه شون تر و تمیز و سه تا شدن جا نمیگیرن که 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب به زنش بگو شاید داشت یکی بهت داد 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

هعی

منم از دل درد دوست دارم با مخ برم تو دیوار)🚶🏻

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

دستمال کاغذی چند لایه بذار. ایشالا تاصبح چیزی نمیشه. اگه ملافه یا پتو مسافرتی داری خلاصه هرچیزی که بشه راحت شست چندلایه پهن کن زیرت و بخواب تا فردا که بری تهیه کنی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....