سلام دوستان امروز شیرینی دانمارکی درست کردم ولی شوهرم نرسید بخوره و همش دست نخورده مونده یه راه کار خوب میخوام که تا فردا تازه و خوب بمونه اخه حیفه کلی درست کردم حیفم میات تازه نمونه و خشک بشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگن شیرینی خشک باید بیرون یخچال تو ظرف در بسته باشه اما من شیرینی رو تو ظرف در بسته میزارم توی یخچال موقع خوردن چنددیقه زودتر میارم بیرون تازه تازه میمونه
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
من پکیج شیرینی خشک خریدم در اصل شیرینی خشک باید بیرون باشه شیرینی تر داخل یخچال
اما در مدت طولانی داخل فریزر نگهداره تازه تازه میمونه
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی