2777
2789

ما رسم داریم جهاز عروس رو چند ماه بعد عروسی ببریم بعد خانواده داماد باید تشک پتو وبالشت واسه عروس داماد بگیرن حالا من دوسال پیش که ازدواج کردم خانواده شوهرم دوتا تشک تک نفره گرفتن واسمون بجای یکی دونفره حالا من دلم میخواد یه دونفره بگیرم ولی یه خورده 

باید کم خرج کنیم چون باید ساختمان درست کنیم الان یکی دیدم میگه ۹۰۰ولی کم تر اینم داره می‌خوام ۹۰۰رو بگیرم خوبه بگیرم یا نه بعد نگن ولخرجم🙁🙁

آرام‌دلی...دفع‌غمی...مرهم‌دردی♡ دنیز‌کوچولوی‌من

رسم زندگی؟ رسم هر منطقه متفاوته

بعد ازدواج دیگه ربطی به اونا نداره که بگن ول خرجی یانه  

برای تخت منظورته؟ اگه اره که حتما عوضش کن نمیشه رو تخت دونفره دوتا تشک باشه که

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

حرف مردم برات مهم نباشه اولا بزار بگن ولخرج چی میشه؟این مردم همیشه حرف برا گفتن دارن دوما اگه استفاده میکنین بگیر وگرنه اگه لازم و واجب نیست یه چیز دیگه بخر تو خونه بزار 

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسم زندگی؟ رسم هر منطقه متفاوته بعد ازدواج دیگه ربطی به اونا نداره که بگن ول خرجی یانه   برای ...

نه واسه تخت نمیخوام 

حرف مردم برات مهم نباشه اولا بزار بگن ولخرج چی میشه؟این مردم همیشه حرف برا گفتن دارن دوما اگه استفاد ...

لازمه خب شبا می‌خوابیم روش😂

اها خب اینم درنظر بگیر که خیلی جامیگیره و سنگین تره

احساس میکنم اینکه منو شوهرم تشک هامون جدا هست بده 

آخه گفتی خریدن شوهرت

خب مادر شوهرم بجای یکی دونفره دوتا گرفته تکی 

حالا ماهم چون تو یه اتاقیم تخت جا میگیره صبر کردیم تا ساختمون رو درست کنیم بعد بگیریم

احساس میکنم اینکه منو شوهرم تشک هامون جدا هست بده  

جدا از هم نمیخوابین که(یکی تو اتاق یکی توهال)

معمولا دوتا تکی میگیرن چون دونفره تا کردنش سخت تر(چون بزرگ تره) و برای اوردن و بردن هم چون سنگین تره سخت تره

ولی اگه دوسش داری بخر  لازمم نیست به کسی اطلاع بدی یا اجازه بگیری که

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
جدا از هم نمیخوابین که(یکی تو اتاق یکی توهال) معمولا دوتا تکی میگیرن چون دونفره تا کردنش سخت تر(چون ...

ممنون میگم یه وقت میگن اینا خونه ندارن که توش زندگی کنم بعد بفکر تشک ان

ممنون میگم یه وقت میگن اینا خونه ندارن که توش زندگی کنم بعد بفکر تشک ان

خونه هم به وقتش میخرین ..نزار تو دلت بمونه برای حرف مردم