2777
2789

سلام 

من رشتم نامرتبطه میخوام برای ارشد تغییر بدم به روانشناسی بالینی.. کلی با مشاور صحبت کردم گفت که میتونی و حتی منابع رو معرفی کرد 

ولی بعضی جاها میخونم که میگن نمیشه 

یعنی چی 😐 یکی بیاد منو از ابهام درآره ،میخوا منابع بگیرم 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا میشه من رشتم مدیریت بود اسفند ارشد روانشناسی شرکت کردم وقبول شدم فقط باید یه ترم بیشتر بگذرونیم

چه خوب عزیزم 

گرایشت چیه ؟ باید حتما کتابهای اصلی رو بخونیم یا همین بسته های آموزشی مدرسان شریف خوبه ؟ 

یعنی کاملن درسنامه و تست و مثال و اینا 

شما منابعتون چی بود

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

چرا میشه من رشتم مدیریت بود اسفند ارشد روانشناسی شرکت کردم وقبول شدم فقط باید یه ترم بیشتر بگذرونیم

سخت نیست از لحاظ غیر مرتبط بودن با کارشناسیتون

ب خصوص برای پایان نامه 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

چه خوب عزیزم  گرایشت چیه ؟ باید حتما کتابهای اصلی رو بخونیم یا همین بسته های آموزشی مدرسان شری ...

راستش رو بخوای من وقتی ثبت نام کردم یه چند روز بعدش مشکل قلبی پیدا کردم نتونستم بخونم شانسی امتحان دا دم برا همین فقط پیام نور وازاد قبول شدم منم پیام نور رو انتخاب کردم چون ازاد هزینش خیلی بالا بود فقط در همین حد میدونم که میشه شرکت کرد

راستش رو بخوای من وقتی ثبت نام کردم یه چند روز بعدش مشکل قلبی پیدا کردم نتونستم بخونم شانسی امتحان د ...

خدا سلامتی بده ان شاالله عزیزم 💛موفق باشید ✨

یکم واسه گرایش بالینی دو دل شدم ، پس میشه شرکت کرد 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

چرا اتفاقا خیلی سخته مخصوصا گرایش بالینی چون یه شاخه از پزشکی میشه

🤕🤕🤕از همین میترسم 😬 ولی خب علاقم بیشتر ب کارای درمان و ایناعه 

واسه پایان نامش میترسم🤦

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵