سلام به روی چشم
ببین اول خورشت لازانیارو آماده کن گوشت چرخ کرده ای که بهش میزنی کاملا با پیاز ریزی که توش زدی و کمی فلفل دلمه ای سرخ کن(نکته مزه دار کردن گوشت خیلی مهمه گوشت بی چربی باشه بهتره) تا خوب پیاز و گوشت فلفل دلمه ای به خورد هم برن رنگشون تغییر کنه بعد بهش یه سری چاشنی که البته بستگی به مزاج خودت داره بزن اما کمی آویشن و دارچین و زرد چوبه بهش اضافه کن نمک هم یادت نره اون ادویه مخصوص لازانیا رو هم بهش حتما بزن همونی که توی بسته های لازانیا هستش بعد توی ماهیتابه جدا سیب زمینی نگینی خورد شده رو سرخ کن بعد قارچ اسلایس شده رو سرخ کن همه اینا رو توی ظرف قاطی کن گوشت چرخ کرده با پیازها و و فلفل دلمه و سیب زمینی و قارچ و کمی هم روغن بزن تا چرب تر بشه خوب قاطی کن یادت باشه روغن کم بزن داخل خورش چون توی لازانیا پنیر پیتزا به اندازه کافی چربش میکنه ( من همیشه یه کنسرو سس مخصوص ماکارونی هم به خورش لازانیا اضاف میکنم) خواستی اضافه کن
بعد ورقه های لازانیا رو بریز توی آب جوش بعد از ده دقیقه آماده میشه آبکششون که کردی بعد ته قابلمه یا ظرف مخصوص فر برای لازانیا رو خوب چرب کن ورقه ها رو ردیفی بچین کنار هم اول کمی پنیر بریز و بعد هم خورشت لازانیا رو که درست کردی بریز و یکدستش کن با قاشق ، خواستی برای خوش طعم شدنش کمی نخودفرنگی یا ذرت(هرکدوم که بیشتر دوست داری) هم بزن سپس روش یک لایه پنیر بریز بعد لایه بعدی تا آخر این کار رو ادامه بده
بعد بزار داخل فر
من معمولا توی فر و یا مایکروفر دماشو ۱۸۰ درجه تایمش ۲۰ دقیقه میذارم
با سس بشامل هم خوب میشه من سس بشامل میزنم اگر درست کنی و بزنی رو ورقه های لازانیا