2777
2789

به بههههههه

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهههههههه این قبول نیست بیای عکس بزاری دل مارو اب کنی 

تکلیف مایی ک حال پا شدن نداریم چی میشه الان ؟😂😂😂😂

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

سفارش بده از رستوران بیارن برات

متاسفانه رژیمم 

تو بخور نوش جونت 🌼♥️

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

کاری نداره خواستی بهت بگم دستور پختشو

اگر اسونه و خوشمزه است بگو 🫶

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اگر اسونه و خوشمزه است بگو 🫶

سلام به روی چشم

ببین اول خورشت لازانیارو آماده کن گوشت چرخ کرده ای که بهش میزنی کاملا با پیاز ریزی که توش زدی و کمی فلفل دلمه ای سرخ کن(نکته مزه دار کردن گوشت خیلی مهمه گوشت بی چربی باشه بهتره) تا خوب پیاز و گوشت فلفل دلمه ای به خورد هم برن رنگشون تغییر کنه بعد بهش یه سری چاشنی که البته بستگی به مزاج خودت داره بزن اما کمی آویشن و دارچین و زرد چوبه بهش اضافه کن نمک هم یادت نره اون ادویه مخصوص لازانیا رو هم بهش حتما بزن همونی که توی بسته های لازانیا هستش بعد توی ماهیتابه جدا سیب زمینی نگینی خورد شده رو سرخ کن بعد قارچ اسلایس شده رو سرخ کن همه اینا رو توی ظرف قاطی کن گوشت چرخ کرده با پیازها و و فلفل دلمه و سیب زمینی و قارچ و کمی هم روغن بزن تا چرب تر بشه خوب قاطی کن یادت باشه روغن کم بزن داخل خورش چون توی لازانیا پنیر پیتزا به اندازه کافی چربش میکنه ( من همیشه یه کنسرو سس مخصوص ماکارونی هم به خورش لازانیا اضاف میکنم) خواستی اضافه کن

بعد ورقه های لازانیا رو بریز توی آب جوش بعد از ده دقیقه آماده میشه آبکششون که کردی بعد ته قابلمه یا ظرف مخصوص فر برای لازانیا رو خوب چرب کن ورقه ها رو ردیفی بچین کنار هم اول کمی پنیر بریز و بعد هم خورشت لازانیا رو که درست کردی  بریز و یکدستش کن با قاشق ، خواستی برای خوش طعم شدنش کمی نخودفرنگی یا ذرت(هرکدوم که بیشتر دوست داری)   هم بزن سپس روش یک لایه پنیر بریز بعد لایه بعدی تا آخر این کار رو ادامه بده

بعد بزار داخل فر 

من معمولا توی فر و یا مایکروفر دماشو ۱۸۰ درجه تایمش ۲۰ دقیقه میذارم

با سس بشامل هم خوب میشه من سس بشامل میزنم اگر درست کنی و بزنی رو ورقه های لازانیا