تو کرونا رفتم تست از بینی بدم.............دکتره گفت خدا پدرمادر جراح بینیتو بیامرزه انقدر خوب عمل کرده............ولی ظاهرش جالب نشده ها....داخل رو میگفت
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
عزیزم شما چند ماه بعد تنفست کامل مثل قبل شد ؟؟ کیپی و گرفتگی تا چند وقت داشتی؟؟؟
یادم نیست ولی زوم نکن رو این چیزا........مشکلی باشه معلوم میشه دیگه............اولاشم طبیعیه
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......