2777
2789

سلام بچه ها نخندین بهم توروخدا یسوال دارم 

از کجا بفهمیم مشکلی تنفسی داریم 

از کجا متوجه بشیم تنفسمون مثل قبله؟؟؟

دوماهه عمل کردم خودم حس میکنم تنفسم هنوز مثل قبل راحت نیست

تو کرونا رفتم تست از بینی بدم.............دکتره گفت خدا پدرمادر جراح بینیتو بیامرزه انقدر خوب عمل کرده............ولی ظاهرش جالب نشده ها....داخل رو میگفت

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کرونا رفتم تست از بینی بدم.............دکتره گفت خدا پدرمادر جراح بینیتو بیامرزه انقدر خوب عمل کر ...

عزیزم شما چند ماه بعد تنفست کامل مثل قبل شد ؟؟

کیپی و گرفتگی تا چند وقت داشتی؟؟؟

عزیزم شما چند ماه بعد تنفست کامل مثل قبل شد ؟؟ کیپی و گرفتگی تا چند وقت داشتی؟؟؟

یادم نیست ولی زوم نکن رو این چیزا........مشکلی باشه معلوم میشه دیگه............اولاشم طبیعیه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

متاسفانه همش نگرانم  میترسم به مشکلی بخورم

اگه نگرانی و میترسی ......پس به مشکلم میخوری

اگه نگرانی و میترسی ......پس به مشکلم میخوری

از تاپیکام معلومه حالم شدید بده از وقتی عمل کردم افسردگی گرفتم 

خیییییلی بار انرژی منفیش زیاده فکر نمیکردم عمل بینی اینقد سخت باشه