2777
2789
عنوان

هدیه دختر 8 ساله

184 بازدید | 22 پست

مدل تاپی 

رنگ زرد 

طرح دخترک stylish

اندازه زیر بغل تا زیر بغل 35

قد از سر شانه تا پایین 45

اگه کسی هست که واقعا بدردش میخوره براش میفرستم در قبالش هم چیزی نمیخوام فقط میخوام لبخند رو لب یه بچه بیاد .کار نوعه و کارتش هم روشه . من فروشنده بچه گونه هستم و این کار شرکت ونتی (venti)هست. لطفا اگه واقعا بهش نیاز دارین همینجا پیام بذارید کار براتون میفرستم .فقط ازتون خواهش میکنم با توجه به اندازها و مدلی که گفتم اگه میپسندین.فقط دلم میخواد کار استفاده بشه

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

👏🏻👏🏻👏🏻

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیجتم بده فالو کنم ازت خوشم اومد

پیج آنلاین نداره این فروشگاه 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
👏🏻👏🏻👏🏻

شما کسی سراغ ندارین؟

خوشحالم که هنوزم مهربونی هست🥲🥲🥲🥲💖💖💖

شما کسی سراغ ندارین؟

👍🏻

شما کسی سراغ ندارین؟

چقدر تو مهربونی❤️اگه کسی نبود من یه نفرو میشناسم که شرایط مالیشون مناسب نیست و دختر این سنی داره

سایزها براش اندازس؟