2777
2789
عنوان

معده درد

209 بازدید | 9 پست

از اون روزی که معده درد گرفتم که الان ۴ سال ازش میگذره یه روز خوش ندیدم همش دلم میخواد دنیا رو بدم همه زندگیمو بدم فقط دیگه درد نکشم خدا این هلیکوباکتر لعنتی رو لعنت کنه که معده  روزخم میکنه ...معده ام که این طوری شد دیگه  روزای خوشمو برد الهی هیچ کس به این درد چه ورم چه زخم مبتلا نشه الهی آمین الهی هیچ بشری سلامتیشو از دست نده اینو فقط کسی میفهمه که معده درد مزمن داشته باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم خوب شدم شما باید قرصو ادامه بدی خوراکتم خیلی رعایت کنی تا خوب شه

میدونم خیلی ها خوب شدن ولی من با قرصم خوب نشدم مال من خیلی دردش شدیده دکتر گفت بعضیا خوب میشن بعضیا خوب نمیشن 😪

میدونم خیلی ها خوب شدن ولی من با قرصم خوب نشدم مال من خیلی دردش شدیده دکتر گفت بعضیا خوب میشن بعضیا ...

دکترتو عوض کن ینی چی خوب نمیشن 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
دکترتو عوض کن ینی چی خوب نمیشن 

به خدا صد بار دکتر رفتم فقط آمپرازول و داروی اعصاب میدنم همش دارو میخورم ولی دردم آروم نمیشه میگن عصبیه حتی روان پزشکم  رفتم دارو داد ولی خوب نشده شب و روز دارم درد میکشم دلم به حال خودم میسوزه دیگه خسته شدم از درد کشیدن آخه تا کی ...

به خدا صد بار دکتر رفتم فقط آمپرازول و داروی اعصاب میدنم همش دارو میخورم ولی دردم آروم نمیشه میگن عص ...

پس هلیکوباکتریت تموم شده؟ 

خودت مشکل عصبی یا استرس داری؟ 

آخه میگی قرصم میخوری با وجود قرصم درد میکنه! ؟ 

پس هلیکوباکتریت تموم شده؟  خودت مشکل عصبی یا استرس داری؟  آخه میگی قرصم میخوری با وجود ق ...

هلیکوباکتر تموم شده قرصم میخورم ولی درد میکنه نه استرسم ندارم نمیدونم دیگه چرا خوب نشده 

هلیکوباکتر تموم شده قرصم میخورم ولی درد میکنه نه استرسم ندارم نمیدونم دیگه چرا خوب نشده 

ببین اولا با یه دکتر طب سنتی صحبت کن 

دوما غذاتو خیلی مراعات کن خیلیا مثلا اصن رب نخور یمدت یه غذا تکرای بخور ولی بدون اودیه رب مثلا

سیرابی درس کن بذار فریز هر روز صبح صبحانه بخور 

وقتی استرسی نداری برا چی درد باید کنه 

شاید یکی از داروها بهت نمیفته ببین لابد به یچیزی حساسیت داری 4سال هر روز درد داتشه باشی با وجود قرص. البته مال خودم یکونیم سال 2سال طول کشید تا خوب شم