دوستان من و یه شخصی میخواستیم ازدواج کنیم ولی یهو درکمال ناباوری ورق برگشت اصلا موانع عجیبی پیش اومد مثل سنگینی، الان هردومون داغونیم ولی کاری از دستمون برنمیاد
بنظرتون چیکار کنم چه چله ای بردارم که نتیجه بده به هم برسیم اگه سنگینی دعایی بستگی چیزی هست برداشته شه و مسیر رسیدنمون هموار شه؟ توروخدا بگید
میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
معجزه هست عزیرم همه حرفاتو با امام حسین در میون بزار حتی بنظرم بهشون بگو اگه به صلاحمه این ازدواج صورت بگیره وگرنه یجوری بهم نشون بدین به نفعم نیست.
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
من و شوهرم دقیقا اینجور بودیم ۵ سال باهم بودیم بعد قشنگ ۳ روز مونده بود تا بریم عقد کنیم مادرم و مادرش بحث کردن شوهرم دیونه شد رفت تمام فیلم بردار و سفره عقد همه همه رو کنسل کرد وضع بدی پیش اومد دعوا شد کلی نماز خوندم دعا کروم نماز ابوالفضل عباس رو خوندم هزار تا نذر و نیاز کردم تا به همدیگه رسیدیم بعد از ۲ سال عقد و ۳ماه عروسی الان داریم جدا میشیم خدا گاهی داره از آینده بدت جلو گیری میکنه تو با هزار التماس میخوای تا اون چیزو بدست بیاری ولی نمیدونی تو آینده چی پیش میاد