2777
2789
تو اینترنت زدم تسکین سریع دندان درد. در جواب اومده: درمان درد دندان در چند دقیقه 1.  استفاده از صمغ مر شیره درخت مرمکی یا همان صمغ مر می تواند دندان درد شما را آرام کند. 2.برگ میوه گواوا  گزینه‌ی دیگر استفاده از برگ میوه گواوا است. برای این منظور کافی است دو یا سه برگ گواوا را هنگام دندان درد بجوید. شیوه دیگر نیز این است که می‌توانید چند برگ میوه گواوا را داخل آب جوش انداخته و کمی به آن نمک اضافه کنید. سپس اجازه دهید تا محلول خنک شود که بتوانید با آن دهان‌شویه کنید. 3.میخک صدپر  میخک صدپر (Clove) یکی از بهترین‌های تسکین دهنده‌های درد دندان است. برای این کار دو عدد میخک صدپر را برداشته و با کمی روغن زیتون یا نوع دیگری از روغن‌های گیاهی ترکیب کنید. سپس آن را روی محل درد قرار دهید. کاری دیگری که می‌توانید انجام دهید این است که می‌توانید دهانتان را با ترکیبی از روغن میخک صدپر و آب بشویید.
خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من روغن میخک ۹۹پر دارم,حیف شد
تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰