2777
2789

میخوام شارژ هدیه بدم!  

5 تا شارژ 10 تومنی میدم به کسانی که .........

سرچ کن:

طراحی سایت حرفه ای پنتازوم

بعد نظرت رو همینجا بزن برام. سایتش مرتب بود؟ نبود؟ راحت باز شد؟ نشد؟ فقط نظر بده که بتونیم ظاهر و محتوای سایت رو بهتر کنیم. اگه استقبال بشه بیشتر هم مسابقه میذارم. با مبلغ های خیلی بهتر

مرسی از دوستای گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرم و گفتم گلم بله باز شد 

لطف کردی دیدی. فقط میشه بگی 9 تا باکس نمونه طراحی سایت هم برات نشون داده میشه تو همون صفحه؟ دارم تست میگیرم آخه دارم کار میکنم رو صفحه. بعدش بیا دایرکت پیام بده شارژت رو بفرستم.   

خوب بود سریع باز شد   فقط کاشکی یکم رنگ های قشنگ تری به کار بگیرید

خیلی ممنونم عزیزم. چه رنگی مثلا؟

9 تا باکس نمونه طراحی سایت هم برات نشون داده میشه تو همون صفحه؟ دارم تست میگیرم. بعدش بیا دایرکتم پیام بده بفرستم برات.

خیلی ممنونم عزیزم. چه رنگی مثلا؟ 9 تا باکس نمونه طراحی سایت هم برات نشون داده میشه تو همون صفحه؟ د ...

۴ تا طراحی سایت میاره قبل همین پنتازوم ۹ تا نیست 

اسکرین گرفتم بفرستم نشد

باکس هارو رنگی کنید بهتر میشه و از رنگ های روشن استفاده کنید بهتره (البته این نظر منه)

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚