2777
2789
عنوان

عموی شوهرم

193 بازدید | 6 پست

خیلی مشکوک می زنه باور کنید خیلی مشکوکه ..‌ به ر حدی که من فکر می کنم قاتل زنجیره ایه اما دستش رو نشده من خیلی می ترسم ازش ببینید بسیار کم حرف فقط در روز شاید یه جمله حرف بزنه اگه بحث ادامه دار باشه فقط با آره و نه آروم جواب می ده زنش خونه مادر زنش زندگی می کنه با پسر نو حووونش این تنها تو شمال بعد زنه هم اصلا ناراضی نیست و اونم به شدت کم حرفه 

اینا خیلی غیر عادین خانوادگی، به شوهرم میگم این از اول این طور بوده میگه آره قیافشم کپ بهنام تشکره شما جای من باشید نمی ترسید اصلا صورتش انگار منجمد شده نه‌ می خنده نه عصبانی میشه نه اخم می کنه نه شاد میشه هیچیه هیچی اما  تو کارش خیلی موفق و پولدار ه..‌ شما با این افراد برخورد داشتید ؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا مثل بابای من به زور شاید یک کلمه حرف بزنه😅

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

کُرده؟معمولا من دیدم اکثر مردهای کُرد اینطوری هستن.کم حرف و منجمد.البته با عرض پوزش از کرد های عزیز.ما تو فامیل داریم.از دوسه نوع مختلف هم هستن.یعنی مال شهرهای مختلف نه اینکه فامیل باشن ولی همه شون اینطورین.مثلا من کلا سریال نون خ رو می دیدم تعجب میکردم اینقدر شوخ بودن چون تو واقعیت ندیده بودم

چیز بدی ندیدم 🥴چطور فکر کردی با این مشخصات قاتله🤔

ببین نمی گم که حتما قاتله میگم از آدم های این مدلی می ترسم چون واقعا نمی دونم با می طرفم؟! اصلا خود افشایی ندارن که تکلیفمون روشن بشه با کی طرفیم