2777
2789
عنوان

برادر شوهر دروغگو .

582 بازدید | 41 پست

بچه ها امروز همسرم اومده میگه دیگه نبینم بیرون بدون روسری باشی و فلان و فلان و تقصیر کنه هرجا میخوای اجازه میدم بری و...منم همینطور دهنم وا مونده بود آخه من بیرون رفتنی بدون همسرم برم چادر می‌پوشم .چه برسه به اینکه موهامو باز بزارم گفتم یعنی چی کی گفته گفت برادرم .منم دیوانه شدم هرچی از دهنم دراومد‌ نثار خودشو برادرش کردم بعد گفتم اگه اورضه داره بیاد به خودم بگه .بچه ها بخدا من تا حالا تنها بدون چادر بازار نرفتم نمی‌دونم این چرا این حرفو زده چند بار هم زنگ زدم به خودش گوشیش خاموش بود زنش هم جواب نمی‌داد آخر سر زنش گوشیو برداشت گفتم گوشیو بده شوهرت بعد برادر شوهر گفتم چرا پشت بگیرم من دروغ حرف زدی گفت من اگه حرفی داشته باشم به خودت میگم گفتم پس بیا بگو گفت بعد از ظهر میام .حالا میخواد بیاد بنظرتون چطور باهاش حرف بزنم که حق مطلب ادا بشه .

خیلی کفریم به خداااا می‌خوام جر واجرش کنم .

چیزی ندارم بنویسم خوووووومگه چیعععع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی جدی و محکم بگو چرا این حرفو زدی تو چشمای منم نگاه میکنی تکرارش کنی؟

اگه همچنان دروغ گفت اگه ادم معتقدیه برو قران بیار بگو قسم بخور ببینم چون ادمای معتقد اینجا دیگه کاری نمیتونن بکنن

اگرم نه بگو خوب شد ذاتت رو شناختم خودتو نشون دادی

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند
خیلی جدی و محکم بگو چرا این حرفو زدی تو چشمای منم نگاه میکنی تکرارش کنی؟ اگه همچنان دروغ گفت اگه اد ...

اره مثلاً کربلاییه میگم آفرین بهت زیارات قبول شد با این دروغات ..

اره مثلاً کربلاییه میگم آفرین بهت زیارات قبول شد با این دروغات ..

اره دقیقا

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند

واقعا هدفش چیه؟ زن چادری یهو بدون روسری میاد تو خیابون؟ با عقل جور درنمیاد شوهرت چرا باور کرده مگه از شما قبلا چیزی دیده؟

والا من چادری نیستم ولی انقدر تو رفتارم سرسنگینم و محجبه ام یکی بیاد به شوهرم بگه زنتو بدون روسری دیدم اصلاً باور که نمیکنه میزنه طرف رو داغون میکنه چون زنشو میشناسه 

وااا، من بودم اول شوهرمو جرواجر میکردم بعد برادرشو، بعدم چقد به شوهرت اجازه میدی راجع به پوشش و همه ...

چی بگم والا .منم شوهرمو شستم .گفتم خیلی بی غیرتی که همچین حرفی زده تو بهش چیزی نگفتی .و اون هرچی لایق خودشو زنش بوده نثار من کرده