2777
2789
عنوان

براورده شدن خواسته ها با تکنیک 5×۵۵

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 41 پست
شما امتحان کردی شده؟ البته من خیلی شنیدم ببخشید ی سوال  مثلا میشه ی روز که شروع میکنی دوتا خوا ...

من امشب شروع میکنم 

من ی جا خوندم ک ب ترتیب باید انجام داد 

حالا دیگه نمیدونم عزیزم 

خودمم انجام بدم واسه ی کاری 

ک اول مرداد مشخص میشه 

موقعش برسه ببینم کارم جور میشه یا نه 

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه 55 تا نوشتم یکم صفحه اضافی امد روز بعد میتونیم از همونجا دوباره بنویسیم؟

فکر نکنم مشکلی داشته باشه حالا برید صفحه ی بعدی 

چون من کاری ک خودم میخوام بکنم و به شما میگم 

ک ی موقع حرفم دو تا نشه حق کسی ضایع بشه

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 
خداوندا بابت قبولی در آزمون نظارت از تو سپاسگزارم

افریننن 

دقیقا همینجوری🥰

الهی عزیزم  ب خواستت رسیدی؟😍 اره حالا تو کشویی جایی قایمش کن😬🤭

من یه بار داخل گوشیم نوشته بودم برآورده شد ولی نصفه نیمه مثلا نوشتم خداروشکر مستقل هست از من بزرگتر و...  دقیقا با همین شرایط چند مورد بودن ولی نشد و اونایی که داخل برگه نوشته بودم هم برآورده نشد شاید هم من فرکانس درست نفرستادم نمیدونم ولی حس میکنم این چیزا بیشتر برای اینکه که به آینده فکر کنی و تلاش کنی و ناامید نشی نه این چیزا بنظرم بیشتر برای کسیه که میخواد تو تحصیل موفق بشه یا خونه بخره و هدفی داره این کارو میکنه تا ناامید نشه و تلاش کنه و پر انرژی باشه یه جوری تلقینه برای همین یه مدت قانون جذب و کنار گذاشتم ولی امیدوارم برای تو نتیجه بده

بعدش ک جواب گرفتیم چیکارش کنیم؟؟ زیر هم بنویسیم یا پشت سرهم

یا بسوزونید 

یا داخل جعبه ای 

یا لای کتابی ...

پشت سر هم 

مهم نیته 

ببخشید اگر دیر جواب میدم 

چون تک تک دارم جواب میدم 

شرمنده دوستان 

دوست خوبم میشه برای خوشبخت شدنم و پیدا کردن بهترین راه برام صلوات بفرستی🤍

فرستادم عزیزم❤️

انشالله هر جا ک هستی تنت سالم باشه و عاقبت بخیر بشی

من یه بار داخل گوشیم نوشته بودم برآورده شد ولی نصفه نیمه مثلا نوشتم خداروشکر مستقل هست از من بزرگتر ...

بله کاملا موافقم 

منم از امروز شروع میکنم

امیدوارم جواب بگیری ❤️

سلامتی اونایی که در حال نوشتنن😂😂😐

زندگی رو سخت نگیر رفیق! دوروزه میگذره)))))):  دوست دارم اونقد که لنگم باشم و اس تو پول هس(:دختر تابستانم از جنس شهریور(((((((((: یک دختر شاد و خوشحال که داره تلاش میکنه و اس ایندش)