2777
2789

بفرما

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوما خودت آبی ای مبلت سبز؟

😁😂

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
عکس شو داری بذاری من ببینم  جنس پارچه ی مبلت چیه  مبلت تک رنگه؟؟ زود کثیف میشه؟؟

نه بذار بذارم عکسشو

چطور بود بنظرت

مبل کلاسیک سبز خیلی روشن پرده سبز تیره و سفید

فرش روشن با گل برجسته سبز خیلی خیلی روشن 

زیبا بود البته نمیدونم طیف سبزی که میگم رو متوجه میشی یا عکس برات بفرستم

ببین الکی نمیگم عموم وکیله از اونا که وضعش توپه سلیقه ش خیلی عالی بود

مبل کلاسیک سبز خیلی روشن پرده سبز تیره و سفید فرش روشن با گل برجسته سبز خیلی خیلی روشن  زیبا ...

اره ولی من خیلی سبز روشن دوستندارم

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده