2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم هرچی به روشن نزدیکتر باشه بهتره چون دلو نمیزنه من خودم راحتیم طوسی تیره ست خسته شدم ازش اگه د ...

اتفاقا منم می‌خوام طوسی تیره با سبز بگیرم 

من تیره بیشتر میپسندم چون حساسم و نباید چرکی دیده شده بچه کوچیک دارم .

تیره کمتر رو مخم میرع

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
همون موقع از کاتالوگ عکس گرفتم ولی گمش کردم ببخشید 

خواهش میکنم ممنون که وقت گذاشتی 

من رنگی که دوستدارم عکس گرفتم میترسم فرق کنه 

من ندارم ولی خونه یه عروس دیدم خیلی شیک بود مبلش سبز خیلی خوشرنگ پارچه مخمل چوب مبلش سفید 

منم واقعا گیج شدم بنظرم سبز بهتر اومد

اتفاقا منم می‌خوام طوسی تیره با سبز بگیرم  من تیره بیشتر میپسندم چون حساسم و نباید چرکی دیده ش ...

سبز و کرم بگیر

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
خاصه دیگه.آخه الان اکثر مبل ها یا کرمی هستن یا خاکستری.ولی به نظرم رنگ سبز برای مبلمان کلاسیک خیلی خ ...

اره نظر خودمون همینه ولی میترسم سبزی که دوستدارمو نتونم پیدا کنم

اره نظر خودمون همینه ولی میترسم سبزی که دوستدارمو نتونم پیدا کنم

وای چرا یه بزند مبلمان بود الان اسمش یادم نمیاد تو رهنان اصفهان دیدم برای عید.بی نظیر بود.چه سبز خوشگلی.میگفت ۹۰  میلیون 

وای چرا یه بزند مبلمان بود الان اسمش یادم نمیاد تو رهنان اصفهان دیدم برای عید.بی نظیر بود.چه سبز خوش ...

گرونه خب 

درحد۴۰تومان می‌خوام هزینه کنم