2777
2789

به شدت آدم احساساتی ام

نهمم،یکی از همکلاسی هام خیلییی پر اعتماد به نفسه،درسش خوبه،شادابه،فعاله

ولی واییی به حال روزی که بشه ۱۹.۷۵ 

امروز دبیر ادبیات به انشاش ۱۹ داد خیلی سختگیره 

این دختره هم زده بود زیر گریه هرچی باهاش صحبت کردم فایده نداشت وقتی سرش گرفت بالا صورتش قرمز شده بود به شدت دستاش میلرزید معلوم بود داره چه فشار روحی را تحمل میکنه گفتم توروخدا گریه نکن بغلش کردم گفت شیدا تو هیچی نمی دونی لطفا ولم کن منم وقتی دیدم چجور داره گریه میکنه گریم گرفت...از ۱۱ و ۵۰ تا ۱ و ۴۵ که تعطیل شدیم داشتم گریه میکردم چون نتونستم همکلاسیم را آروم کنم چون چنین فشار روحی را تحمل می‌کرد...خودم خیلی اتفاقا برام افتاده و...ولی تحمل گریه کسی ندارم

چیکار کنم با این احساساتی بودنم😑💔

برات حمد خوندم

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی به سن من برسه هزار بار خودشو لعنت میکنه که چرا الکی سر یه ۲۵ صدم اون همه فشار روحی خورده😔😔شمام سعی کن زیاد احساساتی نباشی آدمای حساس بیشترین ضربه رو به خودشون میزنن من خودمم اینجوریم 

خودتم دلت پاکه با این دعای قشنگتبرای منم اینجوری دعا کن😍🥰

قربونت برم اگر لایق باشم 

انشاءالله خدا از هرچیز بهترینش رو نصیبت کنه و نظر حضرت زهرا روی خودت و زندگیت باشه ❤️🤲