2777
2789
عنوان

برنامه ریزی روزانه

212 بازدید | 8 پست

سلام خوبید.

من خیلی دلم میخواد کارامو مرتب انجام بدم اما سختمه.

برای همین میخوام برنامه بنویسم بزنم کنار تختم جلو چشمم باشه.

ولی کارای که توی روز میخوام بزنم اینه که 

ستار تمرین کنم 

کتاب بخونم 

کتاب عکاسی بخونم

روزی یه ساعت پیاده روی کنم 

دتاکس بخورم 

چایی سبز بخورم

بجز اینا بنظرتون کاری دیگه هم هست که بشه توی روز انجام داد؟

دلم میخواد وقتم ی جور پر شه نمیدونم چه کارای انجام بدم.

و این که چجوری برنامه ریزیشون کنم اصلا.که اخر شب مطمعن بشم همش انجام شده؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه تو دفترمینوشتم انجام نمیدادم تاآخر. الان از این کاغذ چسبونا گرفتم سمت راست کارامو نوشتم و بالاش تاریخ. هرروز جلوی هرکدوم که انجام میدم تیک میزنم. زدمش به یخچال که جلوی چشمم باشه

پیاده روی . ورزش . زبان .مطالعه ازاد. شکرگزاری. مطالعه تخصصی .تمیزکاری و گوش کردن به پادکست رو زدم

دردم از یار است و درمان نیز هم
من همیشه تو دفترمینوشتم انجام نمیدادم تاآخر. الان از این کاغذ چسبونا گرفتم سمت راست کارامو نوشتم و ب ...

پادکستم ارهه باید بنویسمش.دقیقا منم تو دفترم مینوشتم ولی نمیشه اصلا .یادم میره برم سراغش

من تو گوشی مینویسم  البته مال من مثل شما نیست  کارهای من همش مربوط به کارهای خونه ای&nbs ...

من باید کااامل جلو چشمم باشه.یادم میره شدید.اخه الان ک تابسونه باید کتاب بخونم و وضع زندگیم درست درمون کنم ی خورده.باز دانشگاه شروع میشه همش قاطی میشه.