2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶ و نیم هستم کم کم هنو کوچیکه تو لباس خونه معلومه بیرون نه،ما دیر به همه گفتیم حدود یه ماه هست میدونن مادر شوهرم اونروز در حیاطشون بودیم منتظر بودیم بیاد یه چیزی بگیره تو ماشین بودم برای اولین بار یه هو بی هوا در ماشین سمت منو به صورت انتهاری باز کرد که منو شوهرم سکته کردیم فک کنم میخواست ببینه شکم دارم یا میخواییم از پرورشگاه بچه بیاریم😂😂😂بعد ده سال اولین بار بود اینکارو میکرد همیشه میزد به شیشه ،شبم بود همسرم کلی شاکی شد گفت زهرمون ترکوندی.میگم حالا واقعا فک نکنه از پرورشگاه بچه میگیریم😑😑

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

من سر پسرم هفت ماهه بودم یکی از اقوام شوهرم منو دید میگفت انگار هسته البالو قورت دادی😅😅😅

انقدر ک شکمم کوچیک بود.

تازه یه دوستم ۵۰ روز قبل زایمانش اومده بود جشن من انگار اصلا باردار نیس. شکمش اصلاااااا مشخص نبود. هنوزم فیلمشو میبینم با خودم میگم این بچه رو کجا جا داده بود؟😂

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭
اخه حرکتش هم حی نمیکنم عزیرم

هفته چندی اگه بارداری اوله دیرتر حس میشه و اگه تپلی باشی منم دیر حس کردم نگران نباش عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
نه دختره گلم

آها خداحفظش کنه به سلامتی 

نی نی دختر دوس دارمممممم🥺🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

مراقبش باش ❤❤❤❤

اومد به دنیا حق نداری بهش از گل نازک تر بگییی🥺🥺🥺🥺🥺

وای فک کن پستونک دهنش باشه 👶🏻

فک کن داره چهار دست و پا میره 

فک کن بیاد مو هاتوبکشه 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
یعنی میشه منم یه روز این تایپک رو بزنم 🥺🥺🥺🥺

ان شاءالله عزیزم. ب نیت بارداری اولین روز محرم رو شما و همسرت روزه بگیرین. ان شاءالله تا سال بعد نی نی تو بغل یا شکمت داری🤲😍

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭
پسره؟ خواهر من حامله نیس  هر کی میرسه بهش میگ حامله ای

منم چهار سال قرص جلوگیری خوردم خیلی شکم بزرگ و سفت شده بود همه می‌پرسیدن بارداری ؟  

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️