الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۶ و نیم هستم کم کم هنو کوچیکه تو لباس خونه معلومه بیرون نه،ما دیر به همه گفتیم حدود یه ماه هست میدونن مادر شوهرم اونروز در حیاطشون بودیم منتظر بودیم بیاد یه چیزی بگیره تو ماشین بودم برای اولین بار یه هو بی هوا در ماشین سمت منو به صورت انتهاری باز کرد که منو شوهرم سکته کردیم فک کنم میخواست ببینه شکم دارم یا میخواییم از پرورشگاه بچه بیاریم😂😂😂بعد ده سال اولین بار بود اینکارو میکرد همیشه میزد به شیشه ،شبم بود همسرم کلی شاکی شد گفت زهرمون ترکوندی.میگم حالا واقعا فک نکنه از پرورشگاه بچه میگیریم😑😑
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من سر پسرم هفت ماهه بودم یکی از اقوام شوهرم منو دید میگفت انگار هسته البالو قورت دادی😅😅😅
انقدر ک شکمم کوچیک بود.
تازه یه دوستم ۵۰ روز قبل زایمانش اومده بود جشن من انگار اصلا باردار نیس. شکمش اصلاااااا مشخص نبود. هنوزم فیلمشو میبینم با خودم میگم این بچه رو کجا جا داده بود؟😂
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇