2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد آدمهای دورو چیه؟

1014 بازدید | 26 پست

ماسه تا دوست بودیم یکیمون کلا خودشو جدا کرد ازمون منو دوستم باهم بودیم دیگه

دوستم مدام پیش‌من‌پشت سر اون که دیگه بامون نبود حررررف میزد 

بعد یهو  دیشب دیدم باهم کلی صمیمی شدن ومنو کنار گذاشتن.. تو تولد بودیم منم از صورتم مشخص بود ناراحت شدم

همسرمم همیشه طرفه همه هست جز من

بهم میگه تو باید خودتو بچسبونی و نزدیک کنی بهشون

شماها کسی باهاتون این کارو کنه چیییکااار میکنین؟؟؟

مثل اشغال میندازم دور 

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از آدم دورو متنفرم همیشه هم از اینجور آدما فاصله میگیرم و تا میبینمشون استرس میگیرم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

برن گم شن اینا بخودشون نمیدونن چند چند چند هستن 

ولی یادت باش نزاری کسی پشت گسی پیشت غیبت کنه

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌
خیلی رااااحت هر کس و هر چیزی باعث آزارم بشه میذارم کنار 

انقد شوهرم حس عذاب وجدان بهم میده که نمیتونم اینکارو کنم

من دیشب واقعااا مشخص بود ناراحتم

دورو نیستم همیشه هرجور باشم مشخصه

اخرسر برای خدافظی دست هم نداد

هیچوقت اینجور مسائلو ب شوهرت نگو

مردا گزینه خوبی برای درددل نیستن

دوستاتو هم که دیگه شناختی کافیه ازشون فاصله بگیر

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
شوهرم بم میگه تو بساز نیستی و چرا سریع بهت برمیخوره و فلان🥲 اخه چرا باید خودمو کوچیک کنم شوهرم می ...

وا دعوت نکنن مگه شما زندگیتون به دعوت کردن یا نکردن بقیه وصله.بگو دعوت نکنن خودمون میریم بیرون عشق و حال میکنیم.دعوت کنن و فردا پشتمون صفحه بذارن خوبه 

هیچوقت اینجور مسائلو ب شوهرت نگو مردا گزینه خوبی برای درددل نیستن دوستاتو هم که دیگه شناختی کافیه ...

دقیقااااا 

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌