2777
2789

یه هفتس یه پسره رو که بهش فحش داده بودو صورتشو ترکوند پسره هم شکایت کرد بعد دوروز پیش من ازش پرسیدم مادرت رفت خونه پسره گفت آره رفت ولی هنوز بهم چیزی نگفت 

گفتم هروقت گفت بهم بگو گفت باشه دیگه از اون موقع نه پیام داد نه زنگ زد😐می‌دونم مشکل داره عصابش خورده ولی خب یه پیام می‌داد من از نگرانی دربیام 

به نظرتون من پیام بدم؟ دودلم دلم میخواد اون پیام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیام بازی ولش...کلا بشین فکر کن با ادمی که تو عصبانیت صورت میترکونه میخوای ادامه بدی یا نه...

پسره الکی بهش فحش مادر داد 

اینم بشدت روی ناموسش حساسه 

کارش اشتباه بود ولی پسره حقش بود 

پسره الکی بهش فحش مادر داد اینم بشدت روی ناموسش حساسه کارش اشتباه بود ولی پسره حقش بود

کار خوبی کرد 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

خب میگ فش داده بهش بشینه نگاش کنه؟😥

جامعه امروز پر از تشنج و چالش و بابت هرکدوم اینجور بخواد واکنش بده زندگیش تعطیله...واکنش عصبانیت ادما خیلی مهمه چون طرز رفتار با شما و خانوادتون رو هم مشخص میکنه...