2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این سن درگیر افکار جنسی و گرایشات جنسی شدن اوکی نیست 

باید نزدیکش باشید ببینید منظورش از دوستی اینه یا فرقی بین دختر و پسر قائل نیست که فک نکنم 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

همون منظورم اینه که از نظرتون اشکالی نداره و منعش نمیکنید ؟ به روی خودتون نمیارید یا راهنماییش هم می ...

من بچه‌ی نوجوون ندارم چون رشتم روان شناسیه یکمی مطالعه دارم در این زمینه شرکت کردم تو تاپیک. منع هم بشه دور از چشم شما کار خودشو میکنه. با یه مشاور مشورت کنید بهتره.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

من بچه ندارم، مجردم  ، خیلی هم جونم، اما طرز فکرم مثل هم سن هام نیست، و هیچوقت به خودم اجازه نمیدهم با کسی دوست شم .

تو این دوره همه پسرا فقط دنبال رابطه ج ن س ی.......و عشق و حالن و هیچ عشقی در کار نیست ، باور کنید هیچ عشقی در کار نیست ، همه تو زردن....

شما به عنوان یک مادر وظیفه داری مثل یک رفیق مهربون بچت رو آگاه کنی ، و نزاری به لجن کشیده شه...

رابطه درست بعد از ۱۸ ۱۹ سالگی و بلوغ عقلی کامل هستش ، اون هم با آگاهی خانواده دختر و پسر.خیلی مراقب باشید 🙏🥲🌷

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

طبیعیه توی این سن 

این ارتباطات برعکس فکر بقیه باید باشه

البته شما گفتید دوستی

وگرنه برای روابط عاشقانه خیلییییی زوده

اماااااااا

فقط باید مراقب بود🩵

دوستانه برخورد کرد

بچه بفهمه باهاش بد رفتار نمیکنی یا تنبیهش نمیکنی

هر چی باشه بهت میگه

اگرم بخواد طرفو ببینه بهت میگه

اونطوری نکاتی که لازمه رو گوشزد میکنی

حواست به بچه هست

ن اینکه کلا از دنیا بی خبر باشی

فک کنی بچت کلاسه یا پیش دوستش

ولی مشخص نیست کجاست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من بچه‌ی نوجوون ندارم چون رشتم روان شناسیه یکمی مطالعه دارم در این زمینه شرکت کردم تو تاپیک. منع هم ...

خودم اصلا بچه ندارم ولی چون بچه ها سروکار دارم برام سوال شد که پدر مادرای نسل جدید چطور برخورد میکنن