2777
2789
عنوان

نیوکمپ

190 بازدید | 17 پست

چرا اخرش اینطوری شد واقعا اشکمو دراورد 😏😏

😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔    دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔                                                          برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرش که اومدن پول گذاشتن تو دستشون ،اونا هم از خوشحالی تا مرز سکته رفتن😂 کجاش غمناک بود؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
واقعا گریه کردی برای این فیلم  من ک به خودم فخش دادم چرا دیدم کلا

منم

چقد افت کرده سریالای منوچهر هادی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

طبق معمول مضخرف تموم شد

مث همه فیلما ایرانی😪🚶🏻‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
مگه چی شد

هیچی رفتن مسابقه سوال اومد یه میلیارد چندتا صفر داره نصرت زد ۸ تا اشتباه شد 

😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔    دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔                                                          برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
آخرش که اومدن پول گذاشتن تو دستشون ،اونا هم از خوشحالی تا مرز سکته رفتن😂 کجاش غمناک بود؟

اره وقتی پولارو دادن خوب بود قبل اون غمگین بود

قسمت اخرش بد تموم شد انتظار داشتم مریم به گندم برسه مریم به شهاب مجتبی هم به لیلا

اره منم دقیقا همونو فکر میکردم ولی نشد