2777
2789
عنوان

برادر شوهرم خیلی بد چشمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3924 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمایی که میگید حجابتونو درس کنیدتا طرف چشاش هرز نره کی میخواید این تفکرات قرن بوقیتونو درس کنید الان ما تو یه جایی که شهرمونه وکوچیکه مردماش از کوچیک وبزرگ زن وپیرزن،با یه بلوز ودامن یاشلوار روسری هم پیرزنا ازپشت میبندن گردنو همه چی بیرونه حتی بافامیلای دوردست میدن  ولی به قدری پاک وصاف وصادقن مردمشون از جوون وپیر هیز نرفتن بااین پوشش چون ذهنشون درسته این چیزای فاسد براشون معنا نداره مرداشونم هیچکدوم اهل خیانت نیستن ونبودن خداشاهده 

تمایلی ندارم وارد طویله بشم  جفتک میندازن بهم اوخ میشم

طویله نیست نگران نباش ، محل نگهداری هیزهایی مثل توئه،  فقط باید پشت سرت و بپایی همش

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
خانمایی که میگید حجابتونو درس کنیدتا طرف چشاش هرز نره کی میخواید این تفکرات قرن بوقیتونو درس کنید ال ...

الان میگن همشون گناهکارن.

والا ما تو شرکت هم صبح به صبح با همکارا دست میدیم.و‌بدون شال میگردیم.همه هم‌رنج سنی ۳۰سالیم.

هیچ‌نگاه بدیم بهمون نیست

خانمایی که میگید حجابتونو درس کنیدتا طرف چشاش هرز نره کی میخواید این تفکرات قرن بوقیتونو درس کنید ال ...

میگه نگاه میکنه 

چیز دیگه ای ک نگفت 

نگفت خرابه نگفت بهم تجاوز کرده خدای نکرده 

نگاه هم ما میگیم میخوای نکنه بپوشون کجاش بده؟ بقیه رو نمیشه تغییر داد خودمون رو ک میشه 

کورد نیستم :) 
اصلا درکتون نمیکنم. تمام دغدغتون پوششه .. اقا طرف انقدر نگاه کنه تا چشاش کور شه. من هیچ وقت واسه ...

من اصلا مذهبی به اون صورت نیستم اما میخوام بگم آدم بخاطر احترام به خودش مراعات پوشش رو میکنه همین الان خاندان سلطنتی های دنیا رو ببینین قوانین پوشش توشون مهم و سفت و سخته لباس باز نباشه موقع نشستن جوری باشه لباس بالای زانو نره و .....حالا الان این  هستش قرون قبلی خیلی خیلی پوشیده تر بودن ..

من خیلی سال پیش وقتی که نوجوون بودم فقط یبار جلو پسر داییم تی شرت پوشیدم بدون روسری، به خیال اینکه ب ...

اون بچه بوده وتوسن حساس والبته که حتما توخونه خیلی محدود منظورم پوشش مامان حالا یاخواهرش طوری بوده که اینم عادت نداشته معمولا اینا زود دست پاچه میشن چون از بچگی براشون جاافتاده مو دیدن گناهه بدن زن گناهه بیرون باشه تابو شده براشون ،اینا همشون عامل هزار فسادمیشن درآینده تاوقتی بدونن بدن وموی زن هم مثل بدن  موی مرد طبیعی باشه دیدنش برای هر کی 

طویله نیست نگران نباش ، محل نگهداری هیزهایی مثل توئه،  فقط باید پشت سرت و بپایی همش

🤣🤣 بوی یه دختر بچه تخس ۱۴ ساله میاد

🤣🤣🤣 

بابا خفن

نکشیمون 

سلطاااان 

اون بالا هوا خوبه؟🤣🤣

کورد نیستم :) 
نه  جلو بد ذات باید ،ریکس کرد که بیشتر ،،،،،کنه ؟ بلاخره یا معذبه  یا  داره ال ...

یسریا انگار فکر‌تو مغزشون نیست....بیا لخت بگرد بعد بگو من چیکار کنم اون خودشو کنترل کنه....بابا منی ک دخترم به والله باسن بعضیا پای بعضیا برای چند لحظه نظرمو‌میگیره....خودمم حجاب دار نیستمااا.روسری ندارم....یا اگه داشته باشم تو مکان های عمومی فقط....ولی همیشه لباس گشاد و بلند و آستین بلند می‌پوشم ..به هر حال خصلت مردا همینه....نمی‌گم هرزه آن....ولی نگاه به جنس مخالف میکنن....الان یسریا میان. میگن نهههه.....شوهر من هیچکسو نگاه نمیکنه😬😬😬😑😑

من اصلا مذهبی به اون صورت نیستم اما میخوام بگم آدم بخاطر احترام به خودش مراعات پوشش رو میکنه همین ال ...

مگه ماها ک مذهبی نیستیم مبگیم باید لخت گشت؟؟

میدونی مشکل چیه؟؟

مشکل اینه که به خانما به چشم کالا نگاه میشه.

تو خودتو بپوشون ک بهت نگاه نکنن.

تو شال بزار ک تحریک نشن.

دیروز تو مترو ی خانمی چادری بود دخترش بدون شال.

ی خانم دیگه بهش گفت به دخترت حالی کن مثل خودت چادر بزاره...تا امتیت داشته باشه

مادر دختر هم گفت بتو ربطی نداره...زندگی خودشه.

واقعا من افرین گفتم ب اون مادر