2777
2789
عنوان

برادر شوهرم خیلی بد چشمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3924 بازدید | 124 پست
به نظر  خودمم پوششم اشکال نداره

قطعا درست میفرمایید بانو ولی بعضا ی خانوم حساس تر یا ی اقا بدبین یا ی بچه عصبی تر یا ی پدر خشن تر یا....

شما کمی اینجا بیشتر از حد فکریتون رعایت کنید همین

میگه نگاه میکنه  چیز دیگه ای ک نگفت  نگفت خرابه نگفت بهم تجاوز کرده خدای نکرده  ...

خوب کم کم این رویه درست میشه بالخره همه جا آدم مریض وجود داره همین که بهش رونده وکم محلی کنه تا به اشتباهش پی ببره کافیه اصلا هم به حجاب ربطی نداره این توخونه به زن داداشش رحم نمیکنه بیرون دختر من وشما روببینه چکار میکنه اینا باید کم کم یاد بگیرن اینطور چیزا رو میگم توکل برادر شوهرای من یکیش اینطوری بود بی محلی کردیم درس شد من حجابم همین مدلیه قرار نیست بخاطر ذهن کثیف یه نفر خودمو تو مخمصه بندازم واذیت شم اون باید درست شه  نه من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برخلاف بقیه من میگم راحت باش و بهش توجه نکن بزار زل بزنه تا جانش در بیاد شاید قصدی نداشته باشه اصلا 

کاربر نیلای  از سال۹۷ ام .یهو اومدم دیدم نمیشه وارد کاربریم شم😒😒
یسریا انگار فکر‌تو مغزشون نیست....بیا لخت بگرد بعد بگو من چیکار کنم اون خودشو کنترل کنه....بابا منی ...

دقیقا 

پسر ۲۵ ساله مجرد وقتی یه اندام جذاب جلوش باشه نمیتونه نگاه نکنه 

خود تو اگ تونستی نگاه نکن 

حالا متاهلا شاید نگاه نکنن 

یه جیزی افتاده سر زبون ملت هی بدون فکر ب کارش میبرن نگاه نکنن نگاه نکنن 

مریضن ک با لباس کانلم تحریک میشن و ... 

واقعا یکی باید توجیهشون کنه تمام مردا مریضن شما دست بزار رو کلاهت باد نبره اگ نگرانی 

اگ هم برات مهم نیس نگات کنن انقد نگو مردا چشاشون ببندن (خودشونم میدونن چنین چیزی امکان نداره) اینا بهونه س

کورد نیستم :) 
میگه نگاه میکنه  چیز دیگه ای ک نگفت  نگفت خرابه نگفت بهم تجاوز کرده خدای نکرده  ...

میدونی حرفت مثل چیه؟؟

اینکه بگیم چون مواد غذایی گرون شده از گشنگی بمیریم ولی نخریم.

میدونی حرفت مثل چیه؟؟ اینکه بگیم چون مواد غذایی گرون شده از گشنگی بمیریم ولی نخریم.

با این ک ربطشو متوجه نشدم ولی با کمال احترام شما درست میگین

حرفم مث اینه ک بگیم داره بارون میاد خیس میشیم خب ما چتر نمیبریم 

میخواس بارون نیاد به ما چه

الان خوردههه میشی

بیخود کردن نظر من اینکه دیگه نمیشه چون یه عده مریضن ما تاوانش و بدیم تازه طفلی میگه پوششم خوبه

کاربر نیلای  از سال۹۷ ام .یهو اومدم دیدم نمیشه وارد کاربریم شم😒😒
دقیقا  باحرفات موافقم

لخت گشتن فرق داره خانم عزیز،ولی تاحدمعقول حجاب داشتن هم خودش کافیه وقتی اون بنده خدا ذهنش مریضه باچادر هم پیشش باشی همینه توکشورای دیگه که بی حجاب هستن والله لخت نمیگردن ولی یه شومیز باشلوار وشال کجاش لخته که برادر شوهره چشاش داره درمیاد مشکل چیزدیگس نه حجاب این خانم از مریضا زیاد هست وزمان میبره نسلشون کم کم درست شه

شما پس تو خونه جلو برادر و پدرتم با چادر بگرد ک بهت تحریک نشن

اتفاقا دارم همین کارو میکنم 

با چادر که نه

برای تحریک نشدنشونم نه 

برای احترام به خودم و اونا با پوشش کامل میگردم 😇

چون پوشش رسمی من حجابه 

چون اگ برم خونه کسی و اقاشون با شورتک جلوم بگرده تحریک نمسشم ولی ناراحت میشم چون بی احترامی کرده

ولی اگ با یه شلوار بلند و رسمی بگرده بهم احترام گذاشته و خودشم محترم تر جلوه کرده 

متوجه شدید منظورمو عزیزم؟

نه  جلو بد ذات باید ،ریکس کرد که بیشتر ،،،،،کنه ؟ بلاخره یا معذبه  یا  داره ال ...

من اصلا ادمی نیستم که دروغ بگم و خوشم بیاد نگاه کنه کسی بهم 

وگرنه بلدم لخت کنم برم تو کوچه خیابون یا میتونم کلا دیگ شال نپوشم 😒