2777
2789
عنوان

برادر شوهرم خیلی بد چشمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3924 بازدید | 124 پست
زده بوده بالا لابد

اره بخدا چندتا برادر شوهر دارم این ازاول یجوری بود فقط هم این اینطوره اینم بگم ما وخانواده همسرم مذهبی نیستیم فقط این زنش مذهبی بود از آخرم طلاق گرفتن نتونستن باهم بسازن

بعضیا چقدر زر میزنن انگار به جا عقل کاه تو کلشونه

یاد خودم افتادم کلاس اول دبیرستان عین نی قلیون با سیبیل و پشم و یه چادر رو سرم موقع برگشت از مدرسه یه موتوری دست زد به باسنم! 

دوست عزیز به شوهرت بگو گشاد بپوشی گونی بپوشی هرچی بپ‌وشی  طرف هیزه یعنی تو ذهنش تورو لخت تجسم میکنه

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا شلوار راسته میپوشم  چون خوب ببخشید من کلا باس*نم وسی*نه هام بزرگه

خب بخاطر همینه دیگ اگه میخوای نگاه نکنه لباس گشادتر بپوش

من ک جلو داداشای خودمم روم نمیشه برجستگی اندامم مشخص بشه جلوم شال میندازم  بلوزامم بلندن 

البته نه این ک نگاه کننا خودم معذبم بالاخره ادمیزاده کور نیس ک چشمش میفته .بده 

اگه هم نمیتونی بپوشی نرو اونجا مخصوصا پسرای تو این سن خیلی خیلی تمایل ب جنس مخالف دارن 

کورد نیستم :) 

من خیلی سال پیش وقتی که نوجوون بودم فقط یبار جلو پسر داییم تی شرت پوشیدم بدون روسری، به خیال اینکه بچه س این چیزا حالی‌ نیس، هنوز خیلی کم سن بود فکر کنم ده سال هم نداشت، از اون به بعد مدام دنبال من بود، هرجا میرفتم به هر بهونه ای میخواست نزدیکم بشه یا خودشو بهم بچسبونه

من فقط فراری بودم هرجا میدیدمش جواب سلامشو نمی‌دادم بازم دست بردار من نبود و فقط و فقط دنبال من بود با دخترای دیگه کاری نداشت اصلا

تا ازدواج که کردم دیگه خلاص شدم واقعا آدم احساس ناامنی میکنه، فقط و فقط هم تقصیر خودم بود، نمیگم اون آدم سالمی بود ولی منم نباید سهل انگاری میکردم که تهش‌ همش احساس ناامنی داشته باشم

اینو گفتم که بدونین واقعا لباس پوشیدن تاثیر داره 

ریپلای هم جواب نمیدم فقط تجربه شخصی خودمو گفتم امیدوارم پند بشه براتون

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

من 19 اون 25

بشددت ازش دوری کن تو سن حساسی هستین جفت تون ! شما الان تو اوج جوونی و جذابیتی و با توجه به اینکه تازه عروسم هستی زیبا و خواستنی یی و جلب توجه میکنی سعی کن اصلا باهاش تنها نشی و جلوش با همسرت اصلا شوخی و دلبری نکن 

از کجا معلوم که تو گوشیش چه فیلما و کلیپایی میبینه و تحت تاثیره و شما رو با شخصیتهای اونا مقایسه نمیکنه ! پس خیلی رعایت کن تا وقتی ایشونم ازدواج کنه

نه  جلو بد ذات باید ،ریکس کرد که بیشتر ،،،،،کنه ؟ بلاخره یا معذبه  یا  داره ال ...

اصلا درکتون نمیکنم.

تمام دغدغتون پوششه ..

اقا طرف انقدر نگاه کنه تا چشاش کور شه.

من هیچ وقت واسه دیگران خودمو معذب نمیکنم

خب حرص بخور مشکل داریا گلم  معلوم نیس کجا بزرگ شدی با این ادبت

آدرس بدم بیای ببینی کجا بزرگ شدم؟ 

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...