2777
2789
عنوان

برادر شوهرم خیلی بد چشمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3924 بازدید | 124 پست
دقیقا  اسی جان شما احتمالا شلوارت بالاش تنگه، پاچه نه ها بالا،ش اگ باسنت تو چشم اومد هرکی باشه ...

تا پاچه ش هم تشخیص دادی 

کامنتت مردونه به نظر میاد

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا بهش گفتم ولی بازم نگاه کرد گفت نه هیچی نیست

تو بازم گوشزد کن گلم 

اصلا رودروایسی نکن بگو داداش من معذب میشم اونطوری هی نگا میکنی 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
خب با نگاه کردن ک نمیتونی به کسی تهمت بزنی دختر رابطه دوتا داداش رو خراب نکن 

اخه من از اول ازدواج میبینم داره خیلی بد نگاه میکنه کاش فقط به چشام نگاه میکرد همش به بدنم داره نگاه میکنه 

به شوهرمم نگفتم ولی میدونم اگرم بگم هیچی نمیگه

با هاش سرسنگین باش نهایتا به سلام و خدافظ باشه لباس جذب و بازم نپوش جلوش البته شاید تازه ازدواج کردین هنوز عادت نکرده بهت ولی حواست باشه برادرشوهر هیچوقت مثل برادر خود آدم نمیشه اگه ادامه داد به شوهرت بگو

عزیزم مرد کثیف نگاه میکنه شما تو کارتن هک بری نگات میکنه  خانمهای اینجا ی کم ...

دقیقا همینطوره اصلا به پوشش ربط نداره من یه دوست خیلی مذهبی دارم که فقط وفقط باچادر پیش شوهر خواهر وبرادر شوهرهستن ولی یه چیزایی تعریف میکنه خداشاهده مخم من یکی هنگ میکنه خیلی وضعشون افتضاحه 

دنبال دعواییااااااا🤦‍♀️🤣🤣

نه اخه عجیبه.

بعضیا فورا میگن پوششتو‌ درست کن.

چند وقت تو‌مترو ی خانمی کاملا محجبه خوابوند زیر گوش ی اقایی فقطم میگفت من ک‌ پوششم درسته تو‌چ غلطی کردی...

واضح گفتم عزیزم؟

بنظرم به شوهرت نگو چون هم حساس میشه هم ممکنه ب برادرش تذکر بده و اونو نسبت ب تو بدتر کنه 

خودت پوششتو درست کن عزیزم ناراحت نشو اما یه ضرب المثل قدیمی هست ک میگه گوشت را جلو گربه نمیشه گذاشت و بگن نگاه نکن

شما ممکنه خوش اندام باشی بعد جلو یه پسر مجرد شومیز یا شلوار جذب یا... پوشیدن کار خوبی نیست حداقل یه مانتو گشاد بپوش ک اگرم یه روزی خواستی ب شوهرت بگی نگه تو پوشش خوب نبوده 

امیدوارم از حرفم ناراحت نشده باشی

دقیقا  اسی جان شما احتمالا شلوارت بالاش تنگه، پاچه نه ها بالا،ش اگ باسنت تو چشم اومد هرکی باشه ...

نه بابا شلوار راسته میپوشم 

چون خوب ببخشید من کلا باس*نم وسی*نه هام بزرگه