2777
2789
عنوان

برادر شوهرم خیلی بد چشمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3924 بازدید | 124 پست
عزیزم تو اگه میگفتی با چادرم جلوش نشستم و نگام می‌کنه بازم اینا همین حرفارو بهت میزدن میگفتن حتما خو ...

ااره 

شوهرم گاهی بهش میگه به چی نگاه میکنی اونم میخنده میگ هیچ 

بعد هروقتم میریم خونشون شوهرم میگ بیا کنار خودم بشین فکررکنم فهمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا دارم همین کارو میکنم  با چادر که نه برای تحریک نشدنشونم نه  برای احترام به خودم ...

کلا شما کارتون درسته بینید بالاخره هرکجا فرهنگ خودشو داره، الان شما حجابتون کامله پیش برادرتون درسته ولی اگه فرداروز مثلا اگه یه برادر دیگه داشته باشید اون زنش اگه باشومیز شلوار وشال بگرده برادرتان نگاه نمیکنه حتما نگاه میکنه میشه داستان استارتر چون ازاول براش حجاب چیزدیگه ای تعریف شده وچشمان عادت نداره توخونه یکی راحت باشه حالا راحت منظورم همون لباس متعارفه 

ااره  شوهرم گاهی بهش میگه به چی نگاه میکنی اونم میخنده میگ هیچ  بعد هروقتم میریم خونشون ...

ببین تو کلا خودتو بیخیال نشون بده هیچیم نگو 

وقتی دیدی داره نگات می‌کنه اخم کن و اون طرفو نگاه کن 

اما به نظرم سعی کن رفت و آمدتو کمتر کنی خودتم راحت میشی

عزیزم تو اگه میگفتی با چادرم جلوش نشستم و نگام می‌کنه بازم اینا همین حرفارو بهت میزدن میگفتن حتما خو ...

گلم وقتی اینطوری میگن یعنی دارن از جسم خانما دفاع میکنن دیگه 

بخدا بخاطر ارزش بدن زنه ن چیز دیگه 

اتفاقا اگ دقت کنید دارن مردا رو محکوم میکنن ک میگن اونا درست نمیشن شما رعایت کن

کورد نیستم :) 
ببین تو کلا خودتو بیخیال نشون بده هیچیم نگو  وقتی دیدی داره نگات می‌کنه اخم کن و اون طرفو نگاه ...

ما اصلا نمیریم خونشون شوهرم گاهی میگ بریم دل بچشون باز بشه 

بچم یک سالشه 

یا اونا گاهی میان میگن فقط فقط بخاطر ارسلان اومدیم   بچم 

ما اصلا نمیریم خونشون شوهرم گاهی میگ بریم دل بچشون باز بشه  بچم یک سالشه  یا اونا گاهی م ...

چی بگم والا خدا خودش بهت کمک کنه برای منم تقریبا مشابه این موضوع پیش اومده واقعا خیلی سخته

کلا شما کارتون درسته بینید بالاخره هرکجا فرهنگ خودشو داره، الان شما حجابتون کامله پیش برادرتون درسته ...

کامل متوجه شدم 

ولی هرکسی با هم فرهنگ خودش وصلت میکنه که این مشکلات ب وجود نیاد

دلیل نمیشه ما بیایم لخت بگردیم ک برا داداشامون عادی بشه دیگ نگاه نکنن !

پس حرمت ما این وسط چی میشه؟!

اتفاقا هرچقد مردا نگاه کنن هی هرروز بیشتر و بیشتر تو جزییات فرو میرن بیشتر نگاه میکنن 

کورد نیستم :) 
چی بگم والا خدا خودش بهت کمک کنه برای منم تقریبا مشابه این موضوع پیش اومده واقعا خیلی سخته

درسته حالا دیشبم رفتم خونه مادر شوهرم بچه بغلم میگرم سریع میاد پیشم میگره ازم

من بر عکس بقیه که میگن بپوشون اصلاً اعتقادی به این ندارم که آدم جلوی آدم چشم هرز باید خودشون رو بپوشونه،،همیشه زن باید حواسش باشه ولی مردای عوضی یه کم به خودشون نمیان که درست نگاه کنن،،یکی از شوهر عمه های منم همین جوره و هر وقت می دیدمش اصلاً نمی رفتم خودمو بپوشونم همون جور که جلوی اون یکی شوهر عمه ام و پسر عمه هام می گشتم جلوی اینم همون جور بودم نه برای این که بگم خوشم می یومد از کارش چون حس می کردم اون جوری دارم می گم نگاه حق با تو عه تو حق داری مشکل از پوشش من بوده،،به جاش با اخم نگاهش می کردم و ارتباطمم باهاشون قطع کردم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
کامل متوجه شدم  ولی هرکسی با هم فرهنگ خودش وصلت میکنه که این مشکلات ب وجود نیاد دلیل نمیشه ما ...

وای بیچاره مردا انگار آدم خوار ن اتفاقا یه وقتایی تلویزیون فیلم نشون میده خانمایی که لباسشون حلقه هست یا پیرهن یجوری مسخره سانسور میکنن انگار  رنگشون کردی اون تیکه هارو به شوهرم میگم واقعا تاسف داره که اینقدر به شما ها بی احترامی میشه یعنی چی اینطوری سانسور می‌کنند وقتی تلوزیون اینطوریه دیگه چی بگم انکار مرداذاتشون کثیفه اینطور دارن جامیندازن  هرچند تونی نی سایت همه می‌نالند از مردا 

من بر عکس بقیه که میگن بپوشون اصلاً اعتقادی به این ندارم که آدم جلوی آدم چشم هرز باید خودشون رو بپوش ...

برادر شوهرم من خیلی پروعه اخمم میکنم میخنده باز یکم بعد دوباره نکاه میکنه

فعلا که نگفته چادر پوشیدم  یا مانتوی گشاد میپوشم جلوش  منم معتقدم بعضی از مردها و بیش ...

الان منظورت اینه کهمن بی حیا هستم؟؟ 

خجالت بکشین چقدر بهتون گفتم لباسام ایراد نداره الان برگشتی به من میگی بی حیاااا؟؟؟؟

واقعا متاسفم برا زنایی که مثل شما فکرشون فاسد هست