2777
2789
عنوان

برادر شوهرم خیلی بد چشمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3924 بازدید | 124 پست

اینقدر نگین بپوشون من چادری ام باز بد چشما زل میزنن بهم. اسی خیلی که زل زد تو هم عصبانی زل بزن تو چشاش. ادامه داد بگو زل زدن کار درستی نیست.

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شومیز شلوار لباسی نیست که جلو.پسر مجرد اونم برادرشوهر بپوشی، برا امنیت خودتون همین امنیت روحی هم که ...

دقیقا 

اسی جان شما احتمالا شلوارت بالاش تنگه، پاچه نه ها بالا،ش اگ باسنت تو چشم اومد هرکی باشه نگاه میکنه 

ربطی هم ب بد چشم و خوب چشم نداره من خودمم دخترم ولی خب قشنگه برام جذابه چشمم میفته بهش

کورد نیستم :) 
من 19 اون 25

دگه اونقدر بدچشم باشه بقیه میفهمن خب

باسنت هم اگه بزرگه ی چیز بلند تر بپوش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

برادرشوهرمنم اوایل عقدم یسری زنگ زدبهم بعدشروع کردبه زدن حرفهای بی ربط، هرچی گفتم گوشی رو بده به مثلا فاطمه زنش میگفت داره نماز میخونه مشخص بود زنش نبود خونه  اصلا یه طوری بود ببخشید انکارداشت اونور خود......میکرد حرفاشم اصلاذجالب نبود هنوزه هنوزه ازش بدم میاد ولی الان اینطور نیستا نمیدونم چرا اینطوری کرد البته هنوز که هنوزه باهاش راحت نیستم 

دقیقا  اسی جان شما احتمالا شلوارت بالاش تنگه، پاچه نه ها بالا،ش اگ باسنت تو چشم اومد هرکی باشه ...

والا منم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از نظر شما ربط داره اطراف من مردا شعور کافی دارن با ی تیشرت تحریک نمیشن منم حرفای شما عجیبههههه برا ...

اره والا ادم باید جنبه و شعور داشته داشته یکم از دستت یا موهات دیده شه بخواد تحریک شه ِخاک بر سرش 😑😑

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
من پوششم اونقد بد نیس شومیز میپوشم گاهی ام پانچ حالا چی بشه که تیشرت بپوشم شلوارامم بعد این قضیه همش ...

اهان چون قبلا جلوش شلوارای تنگ پوشیدی اون دیگه تو تخیلش کامل تصورت کرده و تموم شده رفته دیگه گشادم بپوشی فایده نداره  اون تصور تورو داره تو ذهنش 😅😅😅😅

❤️👨‍👩‍👦👼
از نظر شما ربط داره اطراف من مردا شعور کافی دارن با ی تیشرت تحریک نمیشن منم حرفای شما عجیبههههه برا ...

😅 باشه عزیزم من ک نمیخوام نظرمو تحمیل کنم ولی امتحانش برا اسی ضرر نداره 

مرد مرده .با یه فطرت

تو تمام دنیا 

کورد نیستم :)