2777
2789

به دوس پسر سابقم گفتم این حرفو (کات کردیم)
برگشت گفت پیش من از یه آدم دیگه حرف نزن نمیخوام بشنوم، کسی که اینقدر حسوده چرا باید ترکت کنه؟ چرا پسرا اینقدر عجیب و غریبن. همه مردا به دختری که حتی حسی بهش نداشته باشن حسادت می کنن؟   

اره من به مشاوره ام گفتم شوهرم دست به زن داره ولی دوسش دارم نمیتونم جدا شم گفت پس وایسا تا بزنه توی سرت اصلا ک‌پ کردم

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه همرو وتسه خودشون میخوان مثل گله شیرا که یه شیر نر چندتا شیر ماده رو واسه خودش برمیداره اجازه هم نمیده شیر دیگه ای بهشون نزدیک بشه.عجب مثای زدما🙄

از کجا میدونی واقعا براش مهمه؟ تایپ کردن و چهار تا کلمه به زبون آوردن که کاری نداره  تو عملش ...

اره کلا براش مهمه خودش کات می‌کنه خودشم برمیگرده . دلیل کاتمون اینه که واقعا پول نداره بیاد جلو با چی زندگی کنیم 

اره کلا براش مهمه خودش کات می‌کنه خودشم برمیگرده . دلیل کاتمون اینه که واقعا پول نداره بیاد جلو با چ ...

اشباه میکنی خودش کات کرد و دوباره خواست برگرده قبولش میکنی 

اینطوری به این درک رسیده که تو همیشه هستی هر وقت بخواد و وقت خالی داشته باشه و کسی نبود میتونه برگرده سمت تو

پول نداره بره کار کنه پول دربیاره مثل بقیه پسرا

اره من به مشاوره ام گفتم شوهرم دست به زن داره ولی دوسش دارم نمیتونم جدا شم گفت پس وایسا تا بزنه توی ...

چرا کپ کردی؟

خودت گفتی می زنه و دوسش داری

باید بهت معجون دست نزن درآر می داد؟

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!
چرا کپ کردی؟ خودت گفتی می زنه و دوسش داری باید بهت معجون دست نزن درآر می داد؟

یعنی چی میتونست راهکار بده نه مثل لاتای سر کوچه حرف بزنه این حرفو هر احمقی هم میتونست بزنه مشاور رفتن نمیخواست

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یعنی چی میتونست راهکار بده نه مثل لاتای سر کوچه حرف بزنه این حرفو هر احمقی هم میتونست بزنه مشاور رفت ...

راهکار؟ اگه شوهرت بره پیشش بگه من می خوام این عادت زشت را ترک کنم اون وقت راهکار داشت

ولی وقتی شوهرت راهکار نمی خواد و شما هم جای تغییر خودت دنبال تغییر اونی دیگه حرفی نمی مونه

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!