2777
2789

من فقط یه جمعه میتونم تا ظهر بخوابم بعد این زنه طبقه بالا که شوهرش هم از دستش سکته کرده ساعت 6 صبح بیدارشده بود فکر کنم داشت قند میشکوند آخه دوره قند شکستنه؟؟؟ اونم 6صبحه جمعه؟ بعد همسایه ها به دیوار کوبیدن یعنی خفه شووو دیگه بیخیال شد ولی من بیدار بشم خوابم نمیبره کلا کم داره واقعا دلم برا شوهرش سوخته که تازنده بوده از دسته این دیونه چی کشیده هرروز میاد رو فرشیشو از بالکن آویزون میکنه و آشغالاشو میریزه تو حیاط که مشترکه😑 اگه کارهاشو بگم تا فردا تموم نمیشه هرجا میرم یه دیونه اونجا هست😭🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جمعه ها ظهر ب بعد لباسشویی روشن میکنم

میگم نکنه یکم لرزشش بقیه همسایه ها ک خوابنو اذیت کنه

ملت ۱ روز تعطیلن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
کتاب بیشعوری رو بهش هدیه بده

فک نکنم بفهمه یه درخت میوه تو حیاط هست واقعا مونده بره برگاشم بخوره😭 میرم چیزی میشورم آویزون میکنم همون لحظه میاد این درختو اینقدرررر تکون میده که هرچی آشغاله بریزه رو اون چیزی که شستم😭 شوهرم گفت بهش والا این درخته دیگه چیزی روش نزاشتی مگه برگاشو بخوای بخوری😑 ولی تو مخش هیچی نمیره