2777
2789
عنوان

رفتار خواهرشوهرم زشت بود؟

360 بازدید | 12 پست

بچه ام شیر میخواست ۳ سالشه شیر پاستوریزه اما خواهرشوهر نداد تو یخچال داشت الکی گفت نه نمیخواد درصورتیکه بچه میخواست و اینو بگم من گفتم شیر بخرید پولشو میدم نقد داشتم  تو کیفم خودشون قبول نکردن که نه ول کن مثل بچه خودمونه شیر خواست میدیم من گفتم شیر بفروش بمن پولشو بگیر قبول نکرد.احساس بدی پیدا کردم واقعا نصف لیوان شیر چی بود و اینکه دخترم قبل خواب شیر باید بخوره و سمت ما چون با اسنپ رفتیم نتونستم بخرم گفتم برم محلشون بخرم ۳ تا بچه کوچک دستم بود .نتونستم تو راه بخرم چون یهویی شد مهمون رفتمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گفتی شیر بخرید و اونا خریدند بعد گفتی به بجه ام شیر بدید نداده 

معلومه که زشت بوده رفتارش 

کاش این ارتباط با خانواده شوهر در ایران کلا حذف میشد 

اونوقت خیلی فرهنگ مون درست میشد 

تو گفتی شیر بخرید و اونا خریدند بعد گفتی به بجه ام شیر بدید نداده  معلومه که زشت بوده رفتارش&n ...

آره من گفتم به دختر بزرگم برو بخر عمه اش الا و بلا ک نه زود کارت داد و رفت نذاشت من پول بدم در صورتیکه داشتم .بعد شیر آورد نداد .هی بهانه تراشی کرد چند بار گفتم پول بگیر و شیر بده من بقیه اشم ببرم خونه لازمه. گفت نه چه پولی مجانی ببر ولی همون نصف شیشه شیر نریخت بچه بخوره