2777
2789
عنوان

وای آبروم پیش بابام رفت😑😂

684 بازدید | 33 پست

ساعت سه و نیم اومد دید دارم غذا میخورم گفت میسا بعد این میری میخوابیا گفتم چشم چشم😂

وای داشتم توی پذیرای کوردی میرقصیدم تازه خنده دار تر شلوار کوردی داداشمم پوشیده بودم بعد وسط رقصم میگفتم سسسسس😂😂😂😂

چشمامم بسته یهو دیدم بابام بیداز شده برا دستشویی😂

دم در دستشویی توی راهرو با چشم نیمه باز زل زده به من سرشو تکون داد لامپو خاموش کرد رفت🙄🤣🤣

هر کی بود تعجب میکرد ساعت پنج صبح و کسی که دو روز نخوابیده چ انرژی داره😂

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😂بچشی به چشمش هنوز کوچولویی بهت هیچی نگفته 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

منم ی بار دراتاقو بسته بودم 

اهنگ شمالی گذاشته بودم و آی بپر بپر میکردم و میرقصیدم 

و تو حال خودم بودم دیدم بابام در اتاق وایساده میخنده 😐😭😂

بعد از اون دیگه من سابق نشدم هرجا نشست و گفت ابرومو برد 

گف میره تواتاق درو میبنده و میرقصه😐😂😂😭

گفدم نگو بابا حالا میگن دخترش کم داره ولی میگف🙂😂

چند سالیته 

۱۸ حدودا ۱۹😔😂

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام
واییییی رقص باشلوارکردی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂

من کلا عادت دارم فقط شلوار کوردیای داداشمو می پوشم 

همین که مطمئن میشم رفته سرکار می پوشم تو خونه قر میدم😂🙄

خیلیم خوجله 

🤣🤣🤣🤣من اگه بابام بود کلی حرف بارم میکرد که فقط با دو روز گریه و یا خودکشی آروم میشدی

😂😂

فقط واکنش من خیلی باحال بود 

از خجالت هدفونو برداشتم یه خنده باحال و بعد گفتم که رفتی دستشویی؟😂😂

بدبخت گفت آها بخواب دیگه😂😂