2777
2789
اوعع چقد بد ایشالله که مشکل جدی نیس ببین میتونی آماده شی برا مهمونی اگه نه که ...

صفراش سنگ داره و باید عمل بشه 

توی سن اون عمل خطرناکه 

کل خانواده ناراحتن 

منم هفته پیش مهمونامو دعوت کرده بودم ولی دخترم تب کرد کنسل کردم 

این هفته دعوت کردم دوباره که اینجوری شده 

فقط دعا میکنم خودشون زنگ بزنن بگن نمیایم

چون نامزدم بهم بی گناه تهمت زده چون خط دیگه ای داشتم خاموش بودحالا دیشب زنگ زده روشنه خطم میگه گوشی دیگه ای داری پاشد رفت امردز رفتم دفتر مسترکین میگه خط واگذار شده چوت استفادا نمیکردید ولی حتی اینم باور نمیکنه بسکه شکاکه و کج خیال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶👀

اینا افغانن پسرش یجوری تو کوچه بهت خیره میشه که دلت میخواد بری تو دیوار به در نرسی... چن جا شنیدم افغانها تجاوز کردن الان میترسم😐

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌