2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیاطی 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

اگر میتونی در حد یک خیاط خیلی حرفه‌ای کار کنی و لباس با کیفیت بالا دست مردم بدی برو خیاطی

البته اگر پایین شهر زندگی می‌کنی حتی اگه کار خوبی هم ارائه بدی بازم پول خوبی توش نیست

معلمی رو نمیدونم

زندگی رو آسون بگیری آسون می‌گذره

خیلی این دوتا گزینه متفاوته واقعا قابل مقایسه نیست

خیاطی ساعت کارت و روزات دست خودته، اسیب جسمی کمر و گردن داره حقوقش یه ماه ممکنه بالا باشه یه ماه پایین و در نهایت اگه خوب کار کنی میتونه حقوقش خیلی خوب باشه

معلمی ساعت و روزات دست خودت نیس، حقوقش ثابته تابستون ازادی. اسیب جسمیش به نسبت خیاطی کمتره ولی باید توانایی سر و کله زدن با بچه ها و والدینشون داشته باشی و ...

...

تقریبا هردوشون سخته

برای خیاطی چشما و ستون فقرات و اینا خیلی اذیت میشه

معلمی هم قبولیش سخته

البته شرایط شما رو نمیدونم شاید توی هردوشون بسیار موفق بشین

خیاطی اگر مهارت داشته باشین و مزونی لباس بدوزین درآمدش خوبه

یا اگر لباس کودک بدوزین چون پارچه کم میبره و لباسای بچه ها گرونه اونم خوبه

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️