2777
2789
عنوان

موی بور قشنگه یا مشکی ؟

872 بازدید | 13 پست

من موهام بوره اما کف سرم تیرست مشکی میزنه یجورایی با پایین موهام یکدست نیست بخصوص توی افتاب که دیگه خیلی روشن میزنه میخام رنگ مشکی یا قهوه ای تیره بگیرم از یکم پایین تره موهای کف سرم رنگ کنم به نظرتون بد میشهಠ⁠_⁠ʖ⁠ಠ⁩

خدایا به امید تو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی موی طبیعی نمیشه با رنگ کردن شاید حالت بهتر شه ولی سلامت موهات کمتر میشه خیلی کمتر 

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)

منم موهام مثل تو از بالا خرمایی تیره س بعد کم کم تا نوکش هی روشنه 

ببین اسی هر دوشون خوشگلن ببین کدوم رنگ بهت میاد و در عین حال طبیعی هم باشه من موهامو فعلا رنگ نمیکنم ولی میدونم اگه مشکی بزنم بهم نمیاد و زار میزنه که رنگه 

نهایت 2 یا 3 درجه روشن تر میکنم 

شمام اگه بور بهت میاد بذار بور بمونه 

اگه مشکی میاد که چه بهتر 

چون کیفیت رنگای تیره بیشتره تا روشن 

روشن زود کیفیتشو از دست میده و مراقبت سختی داره 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
هعی خدا واسه منم همینجوره  هرجاش یه رنگه  طلایی قهوه ای روشن   چندتا تار مشکی هم داره ...

من چند ماه پیش امتحانی داخل موهام یه لایه خیلی نازک رو مشکی کردم موهام اسیبی ندید اما میترسم کلشو رنگ کنم گند بزنم بهش شانس مانس ندارم💔👩‍🦯

خدایا به امید تو