2777
2789

سلام 

من یه دوستی دارم که تقریبا نزدیک به دوازده سیزده سال باهم بودیم  خیلی با هم صمیمیم

کلاس چهارم دبستان نمیدونم سر حسادت سر بچگی دو سه بار کتاباش را پاره کردم یا تمریناش را پاک میکردم 

از اون موقع وحشتناک عذاب وجدان داشتم با اینکه هیچوقت نفهمید منم. خیلی گریه میکرد اون زمان . ولی من خودم خیلی پشیمون بودم حتی سرش میرفتم خونه یه عالمه گریه میکردم  هنوز که هنوزه نمیتونم خودم را ببخشم 

امروز داشتیم با هم حرف می‌زدیم یهو بحث اون زمان شد می‌گفت اگه بیاد بهم میگه اصلا الان برام مهم نیست حتی میزان علاقم ازش کم نمیشه یه جوری می‌گفت انگار میدونست من بودم واقعا نمیتونم خودم را ببخشم می‌خوام ازش عذرخواهی کنم نمیدونم چجوری یعنی میترسم با اینکه مال خیلی وقت پیشه بازم انگار هیچوقت یادم نمیره

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باخنده وشوخی بگو بچه بودم  از سر بچگی اینکارو انجام دادم

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
بهش بگو خب  بچه بودی    

دقیقا بچه بودم میدونم اونم درک میکنه

ولی یکی از بزرگترین ترسای زندگیم توی این هشت ساله که بفهمه

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
حالا تو هم براش همه تمرینهارا بنویس چندتا کتاب بده پاره کنه اون وقت می بخشدت

🤣 اگه برمیگشتم هشت سال پیش و تواناییشو داشتم همین کارو میکردم

باخنده وشوخی بگو بچه بودم  از سر بچگی اینکارو انجام دادم

وای اصلا نمیتونم میترسم که انرژی بدی ازم بگیره که هشت سال اینو ازش مخفی کردم پس ممکنه چه کارای دیگه کرده باشم 

ولی اون اتفاق اولین و آخرین دفعه بود که من مقابلش وایساده بودم 

نمیدونم شاید خیلی حساسم سرش

وای اصلا نمیتونم میترسم که انرژی بدی ازم بگیره که هشت سال اینو ازش مخفی کردم پس ممکنه چه کارای دیگه ...

نمیدونم اره شاید خیلی حساس شدی بنظرم با یه روانشناس حرف بزن

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!