2777
2789
عنوان

از بدبختی و زجر کشیدن مردم خوشحال میشم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 52 پست

عزیزم اینکه خودت میدونی اشتباه میکنی خودش یه گام بزرگه ولی حتما سعی کن با یه مشاور در  ارتباط باشی ، ضمنا برلی رافت قلب یه مدت سعی کن گوشت کمتر مصرف کنی 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

دقیقا دلیلش همین توهین و نحقیرای اطرافیانته

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش خودت نوشتی اسیب و تحقیر در بچگی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

مشکلات تمام رفتارهای ما ریشه در کودکی داره

تو خوشحال میشی چون میترسی اعتراف کنی به خودت که فلانی ازت موفق تره و زندکی بهتری داره

فقطم بخاطر حسادته

باید بری پیش یه روانشناس خوب نه ازین الکیا

اره همش ریشع درکودکی و توسری خوردنت بوده شاید کن توجهی وتحقیر شدنت ، بااین چیزا خودتا ازپا درمیاری عزیزم به بقیه چیزی نمیشه 🥺

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟

سلام عزیز دلم اینکه اومدی اعتراف به این قضیه کردی و کمک خواستی میدونی نشونه چیه؟اینکه خود واقعی تو آدم مهربون و دلسوزیه و این سایه افسردگی هست که دوست داره همزاد پنداری کنه در واقع مغز تو داره ب خودش دلداری میده که فقط تو در این وضعیت نیستی

من اصلا قضاوتت نمی کنم عزیزم و درکت می کنم

روانپزشک و روانشناس رفتی؟

خب چون بدبختی دیگران حس برتری بهتون میده

دقیقا مثل این ادمای...  که میگن برو خداروشکرکن بدبخت تر از توهم هست

یعنی اگر بالادستو ببینیم چیزی برای شکر نداریم

رو خودت و اسیب کودکیت کار کن درست شدنیه

این مشکلی نیست که خودت بتونی درمانش کنی 

باید یه نفر باشه که راه بهت نشون بده

حتما پیش یه مشاور برو اگر هزینش برات مقدور نیست به نزدیک ترین مرکز بهداشت یا مرکز بهزیستی شهرتون برو و از مددکارشون کمک بگیر

در کنارش لطفا لطفا لطفا ارتباطت با خدا رو بیشتر کن، برو مسجد، برو امامزاده محلتون، نماز، مخصوصا نماز شب بخون

روزه بگیر و خودت رو موظف کن که حالا که روزه ای دوری کنی از این احساس

مدام ذکر اعوذبالله من الشیطان الرجیم بگو

ذکر استغفار هم خوبه زیاد بگو

اگر برات مقدور بود از یه روحانی معتمد هم در این باره کمک بگیر خیلی کمکت میکنن

عزیزم حتما بابت این موضوع به یه مشاور مراجعه بکن

اینا حتما بابت سختی های گذشته زندگیت هستن و بهت حق میدم

و اینکه خودت هم کار کن رو شخصیتت

و یه جمله از من به تو

اگه از بقیه زخم خوردی، زخم نزن این نشانه انسانیته

نمیگم تو بد هستی چون ما هممون بد هستیم ولی تو بیا نیمه روشن وجودت رو نشون بده زیبا🥰😘

مرا ببخشید اگر دلنوشته هایم شما را به یاد کسی می اندازد.🩶🌱✨️

من خیلی دوران بچگی بدی داشتم خیلی بد.طوری که هیچ کس باورش نمیشه غیر قابل هضمه.ولی دیدم هر کی ظالم و نامرد و عوضی بود خدا بیشتر دوستش داشت.واسه همین از ته دلم دوست دارم مثل تو باشم چند ساله تمام تلاشمو میکنم .به اندازه قدیم احمق و بی شعور نیستم ولی الان مثلا تغییر کردم فقط کسایی که اذیتم میکنن فحش میدم و نفرین میکنم ولی قدیم حتی تو دلم به ظالم فحشم نمیدادم.کاش کاش کاش بتونم مثل تو باشم اینو جدددددددی میگم ولی اصلا نمیتونم اگه بشم از درون خورده میشم و میترکم اصلا بد بودن و خوشحال شدن از ناراحتی دیگران نمیتونم داشته باشم.کاش بودم که اگه اینجوری میبودم بی شک از این فلاکت در میومدم و زندگیم بهشت میشد حیف.