2777
2789

من ۳۱ساله شاغل و مجردم. هیچ وقت اهل جلب توجه و خودنمایی برای جنس مخالف نبودم. همیشه تیپم قیافه م رفتارم ساده بوده چه تو دانشگاه چه محل کار چه تو روابط فامیلی و خانوادگی. کلا نفرت دارم از اینکه خودم دنبال کیس ازدواج باشم. اعتقادم اینه که اگه قسمت باشه پیش میاد چه من تلاش بکنم چه نکنم

راستش برام خیلی عجیبه بعضی کاربران به دخترای مجرد میگن خودت باید زرنگ باشی و دنبال شوهر باشی واقعا درک نمیکنم این حرفا رو 

به نظرتون من دارم راهو اشتباه میرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودنمایی با دنبال کیس مناسب بودن فرق داره شما باید در جاهایی ککه احتمال میدی کیس مناسبت پیدا میشه حضور پیدا کنی و با اعتماد بنفس به کارت ادامه بدی 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌