2777
2789
عنوان

تقاص پس دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 2203 بازدید | 39 پست
ایشالا خدا از دهنت بشنوه بدجور تحقیرم کردن بدجور آبرومو بردن  خیلی تاوان دادم و دلم شکست 😔

این آدمی که کنارمنه را امشب از کنار ریل قطار جمعش کردم میخواست خودکشی کنه.

چندبار خیانت دیده کتک خورده اهانت بی حرمتی فحش و جلوی دوستاش همسرش بخاطر دوست دخترش کتکش زده الان نابوده نمی دونم چیکارش کنم.

روانشناس هم میره فایده نداره ردح زندگی در این خانم از بین رفته.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا جای حق نشسته من خودم  نمیخوام قلبم قصی بشه با گفتنش و یا حتی  شایدم دلیلش این نباشه ...

خدایا حق منو ازش بگیره ۲۵ مثقال طلاهای مادرم رو ازم دزدید  اینهمه از خدا خواستم  چوبش بزنه ولی هرروز  ثروتمندتر هر روز یه هتل یه کارخونه

کسی کنار من نشسته که نیاز داره بدونه خدا چطور جواب میده از توصیه و نصیحت ما کار گذشته

نمی‌دونم آخه بعضی وقتا قضاوت سخته من به نظرم خیلیا بهم بدی کردن ولی شاید از خودشون بپرسی بگن تقصیر خودشوفلان کارو کرده بود یا اذیتمون کرده درصورتی که من کاری نکردم ولی بصورت کلی آدمایی که حرص و طمع دارن یا رضالت اخلاقی دارن انقد خنگن که همیشه اشتباهاتشونو تکرار میکنم در نتیجه قطعاتقاص پس میدن

مثلاً آدمی که دل آدما رو با پز دادن میسوزونه و دلشونو می‌شکنه آخرشم همون پز دادن و به نمایش گذاشتنا یه جایی براش بد تموم میشه 

چیکار کرد؟

نمیتونم دقیق توضیح بدم ولی اینقدر با آبروم بازی کردن احساساتمو لگد مال کردن تحقیرم کردن 

بیمار شدم و تحت درمانم و نمیتونم به هیچکس اعتماد کنم 

تویی که این امضا رو می‌خونی، آره با خودتم،خدا حواسش بهت هست❤️🌱صبور باش معجزه‌ی خدا نزدیک هست❤️🌱تا اینجا اومدنت اصلا آسون نبوده،بابتش از خودت تشکر کن… 🌈

مادر زن داییم زرنگی کرد پدربزرگمو گول زدن وکالت گرفتن

تک پسر بود

حق چهارتادختروبالاکشید حتی جهیزیم نداشتن حتی خالمم که فوت کرد به بچه های یتیمش ندادن

بعدا شنیدم خودش با دخترش تو خونه بودن نمیدونم چی ترکید سوختن، 

کلا اگر تقاص هم باشه پیچیدست

چیزی نیست که ما بتونیم راحت پیدا کنیم

ولی تجربه من نشون داده کسایی که منتظر بدبختی کسی میشینن یا در حال نفرینن که خدا بره حقشونو بگیره

اینام بد ضرر میکنن

این آدمی که کنارمنه را امشب از کنار ریل قطار جمعش کردم میخواست خودکشی کنه. چندبار خیانت دیده کتک خو ...

عزیزم این خانوم باید ببینه چرا عاشق کسی شده که براش ل

ارزش قایل نیست ایشون مشکل داره حالا قصاص اون آقا جای خود داره 

خدایا حق منو ازش بگیره ۲۵ مثقال طلاهای مادرم رو ازم دزدید  اینهمه از خدا خواستم  چوبش بزنه ...

اگر

تمکن کفّار از مواهب مادی) سبب نمی شد که همه مردم امت واحد (گمراهی) شوند، ما برای کسانی که به (خداوند) رحمان کافر می شدند خانه هایی قرار می دادیم با سقف هایی از نقره و نردبان هایی که از آن بالا روند. و برای خانه هایشان درها و تخت هایی (زیبا و نقره ای) قرار می دادیم که بر آن تکیه کنند. و انواع زیورها، ولی تمام اینها بهره زندگی دنیاست، و آخرت نزد پروردگارت از آن پرهیزگاران است».

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
این آدمی که کنارمنه را امشب از کنار ریل قطار جمعش کردم میخواست خودکشی کنه. چندبار خیانت دیده کتک خو ...

نمی‌دونم مشکلش چیه اما میفهممش ...

خیلی بده بعضی آدما ...ادمو به جایی میرسونن که دیگه هیچ جای امنی براش باقی نمی مونه تو این دنیا 

فقط میتونم بگم خدا کمکش کنه نجاتش بده از این حال 😔

خدا ب دلش آرامش بده و از شما ممنونم ک کنارشی دمت گرم 

تویی که این امضا رو می‌خونی، آره با خودتم،خدا حواسش بهت هست❤️🌱صبور باش معجزه‌ی خدا نزدیک هست❤️🌱تا اینجا اومدنت اصلا آسون نبوده،بابتش از خودت تشکر کن… 🌈
عزیزم این خانوم باید ببینه چرا عاشق کسی شده که براش ل ارزش قایل نیست ایشون مشکل داره حالا قصاص اون ...

این اول زندگی آدم بوده الان این مشکلات ۴ سال اتفاق افتاده این خانم هم متاسفانه جوری درگیر این مسائل شد که من گاهی اوقات میگم فلانی اسم خودتم فراموش کردی.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
نمیتونم دقیق توضیح بدم ولی اینقدر با آبروم بازی کردن احساساتمو لگد مال کردن تحقیرم کردن  بیمار ...

الهی عزیزم ناراحت نشو ازمال من بتر نبود ۲۵ مثقال طلای مادرم از مادربزرگم به ارث برده بود تو راه کتکم زد ازم برد   یعدش گفتم مهرمو میزارم احرا گفت درسته ثروتنمندم ولی چیزی به اسمم نیست  پیش برادر م ابروم برد گفت الا بلا خواهرتو نمیخوام درحالیکه  من اصلا قصد ازدواج نداشتم بمحص اینکه گولم زد برای ازدواج ولم کرد اونم بطرز وحشتانکی قاچاق مواد میکنه تقاصم نداده   هرردز یه هتل میزنه فصای مجازی مسخرم میکنه ..‌که چقدر بازیت دادم کدوم تقاص تا خوب باشی به خودت خیانت کردی

نمی‌دونم مشکلش چیه اما میفهممش ... خیلی بده بعضی آدما ...ادمو به جایی میرسونن که دیگه هیچ جای امنی ...

ممنونم که براش دعا کردی 🌺

اگه الان کنارته

بهش بگو  منم خیانت و بیحرمتی دیدم

ولی الان بعد سالها پذیرفتم که خودمم مقصرم

میتونستم به نشانه ها توجه کنم

وقتی عزت نفست پایینه ادمایی میان تو زندگیت که تحقیرت کنن

الانم باید خودتو اصلاح کنی به زندگی ادامه بدی

اون ادمم به خدا بسپار

ایزن داستان یکی از اشناهاست، شوهرش بازاری بود و بشدت به خودش و سر قیافش می‌رسید خانم کارمند بچه هم داشتن اما مرد بشدت هوسباز غیر چند بار ازدواجش روابط خارج هم زیاد داشته ، خانم بنده خدا بچه ها رو با سختی و تنهایی بزرگ کرد زد و تو سن پنجاه ببعد که همه دورهاشو زد با سرطان و گردن یک وری برگشت پیش زن اول 😐 البته من جای خانم بودم تف هم به صورتش نمینداختم ولی ایشون قلبش زیادی بزرگ بود یا هر چی ، مرد فوت کرد اما چند سال آخر عمر تو خفت گذروند 

داستان چون شبیه ماجرایی که گفتین تعریف کردم وگرنه به کرات خودم بزرگی خدا رو بابت ناخقی که بهم شده رو دیدم 😊 برعکس خیلی‌ها بشدت معتقدم هیچ عملی بدون عکس العمل خدا ، کائنات، کارما هر چی که اسمشو بزاری نمی مونه ، خودمم قضاوت نابجا بکنم امکان نداره جوابشو نگرفته باشم

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦