2777
2789
عنوان

خانما بیاید

80 بازدید | 13 پست

من پارسال  باردار بودم که سقط شد یه اسم براش انتخاب کرده بودم به همه هم گفته بودم

باز قرار بود بچه دار  بشم همون اسم رو بچه ام بزارم

جاریم  تازه بچه دار شده  همون اسم رو بچه اش گذاشته خیلی  عصبیم بیاد دلداریم بدید

اسم نمیتونم بگم میترسم شناسایی بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه اسم دیگه انتخاب کن...دختر خاله منم به همه گفته بود عاشق اسم رستا ست جاریش یه هفته قبل اون زایمان کرد و اسم بچشو گذاشت رستا🤦 انقدرررر حرص خورد بیچاره که نگو😁

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
انشالله خدا دوقلو بهت میده نگران نشو اصلا اسم لچه که مرده یا تلف شده به هیچ عنوان دوی بچه دیگه نزاری ...

من جنسیت بچه ام مشخص نبود از اول آشناییمون من و همسرم  اسم انتخاب کرده  بودیم

نمی‌دونم چرا به همه میگید که میخواید چیکار کنین 

بچه شماست چرا از قبل باید در مورد اسمش بدونن 

من یه آدمای با سیاستی دورمو گرفتن !!!طرف تا سه ماهگی حامله بوده ب هیچکس نگفته 😐🤦🏻‍♀️

اسم بچه هم میزارن ثانیه آخر میگن ک شناسنامه گرفتن !

بارها دیدم 

الآنم بنظرم عصبی نباش جاریتون فرومایگیشو اثبات کرده !!!

ناراحت نکن خودتو ارزش نداره

تویی که این امضا رو می‌خونی، آره با خودتم،خدا حواسش بهت هست❤️🌱صبور باش معجزه‌ی خدا نزدیک هست❤️🌱تا اینجا اومدنت اصلا آسون نبوده،بابتش از خودت تشکر کن… 🌈
نمی‌دونم چرا به همه میگید که میخواید چیکار کنین  بچه شماست چرا از قبل باید در مورد اسمش بدونن& ...

خونشون بودیم  داشتن اسم انتخاب  میکردن  همسرم بهشون گفت این  اسم بچه ماست این و انتخاب نکنید  اونم دقیقا همون گذاشت 

من اینقد سر همسرم غر زدم اینقد به جاریم  بد و بیراه  گفتم

خیلی سخته میفهمم همه برنامه ریزیات نابود میشه‌.... وری غصه نخور فدای سر کوچولوت🥰حالا نی نی دختره یا پسره؟

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
خونشون بودیم  داشتن اسم انتخاب  میکردن  همسرم بهشون گفت این  اسم بچه ماست این و ...

اشکال نداره غصه نخور درسته می‌دونم چقدر ناراحت شدی 

اما از این آدمای‌ بیخود زیاد دورمونن باید نادیده بگیری و مراقب خودت و اعصابت باشی 💙

تویی که این امضا رو می‌خونی، آره با خودتم،خدا حواسش بهت هست❤️🌱صبور باش معجزه‌ی خدا نزدیک هست❤️🌱تا اینجا اومدنت اصلا آسون نبوده،بابتش از خودت تشکر کن… 🌈