2777
2789

من بخاطر الرژیم تنگی نفس دارم. اسپری استفاده میکنم ولی میخواستم یه راه خونگی هم امتحان کنم

یه راهی میدونید که برای خودتون یا اطرافیانتون جواب داده باشه؟؟؟؟؟؟

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشیدن شیر سرد 

شیر کلا نمیتونم بخورم

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
عزیزم تا میتونی سیب درختی استفاده کن ،ولی همینطوری هم الکی از کنارش نگذر یه دکتر خوب هم برو ایشالله ...

سیب تاثیر داره؟

دکتر رفتم .اسپری استفاده میکنم

سلام منم درگیرش هستم والرژی هست من عرق پنیرک میخورم بهترم میکنه حالانمیدونم به شماحواب بده

حس میکنی جواب داده؟

سیب تاثیر داره؟ دکتر رفتم .اسپری استفاده میکنم

بله سیب خیلی خوبه شبها قبل خواب سعی کن بخوری ،از زنجبیل تازه هم استفاده کن ،قهوه خوبه ولی زیاد نه در حد اینکه روزی یه لیوان ،روغن زیتون هم شنیدم خوبه ،ماهی اینا خیلی خوبن

بله سیب خیلی خوبه شبها قبل خواب سعی کن بخوری ،از زنجبیل تازه هم استفاده کن ،قهوه خوبه ولی زیاد نه در ...

باشه ممنونم

شیر کلا نمیتونم بخورم

پس نمیگم بدت میاد ! 

یکی اینجا گفت پسرش آلرژی شدید داشته و بهش گفتن شیر الاغ خوبه میگه یبار بهش دادم خوب خوب شد کاملا ! منم سرچ کردم دیدم عالیه و کلی خواص دیگه ام داره امتحانش کن ضرر نداره 

مثلا قرار بود نگم 😁

چند روز امتحان کن  روزی دوسه بار سرکه سیب بریز تو آب بخور فقط معدت خالی نباشه

اوه اوه من معدم نابوده 😂 بدتر نشه،؟

خودتون امتحان کردین؟

پس نمیگم بدت میاد !  یکی اینجا گفت پسرش آلرژی شدید داشته و بهش گفتن شیر الاغ خوبه میگه یبار به ...

😂😂ممنون

ولی اره کلا نمیتونم شیر بخورم الان که دیگه اصلا😂