bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 عنوان بچه ها کسی هست که تونسته باشه با راه های خونگی تنگی نفسشو درمان کنه؟😪😪😪 90 بازدید | 17 پست من بخاطر الرژیم تنگی نفس دارم. اسپری استفاده میکنم ولی میخواستم یه راه خونگی هم امتحان کنمیه راهی میدونید که برای خودتون یا اطرافیانتون جواب داده باشه؟؟؟؟؟؟ (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏 1402/04/22 | 22:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bachehmohandes عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 956 عزیزم تا میتونی سیب درختی استفاده کن ،ولی همینطوری هم الکی از کنارش نگذر یه دکتر خوب هم برو ایشالله چیزی نیست
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 نوشیدن شیر سرد شیر کلا نمیتونم بخورم (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
یاس۳علی۱ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 796 سلام منم درگیرش هستم والرژی هست من عرق پنیرک میخورم بهترم میکنه حالانمیدونم به شماحواب بده برای سلامتی امام زمان وعاقبت به خیری صلوات
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 عزیزم تا میتونی سیب درختی استفاده کن ،ولی همینطوری هم الکی از کنارش نگذر یه دکتر خوب هم برو ایشالله ... سیب تاثیر داره؟دکتر رفتم .اسپری استفاده میکنم (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 سلام منم درگیرش هستم والرژی هست من عرق پنیرک میخورم بهترم میکنه حالانمیدونم به شماحواب بده حس میکنی جواب داده؟ (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
یاس۳علی۱ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 796 حس میکنی جواب داده؟ اره دوساله مصرف میکنم برای سلامتی امام زمان وعاقبت به خیری صلوات
bachehmohandes عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 956 سیب تاثیر داره؟ دکتر رفتم .اسپری استفاده میکنم بله سیب خیلی خوبه شبها قبل خواب سعی کن بخوری ،از زنجبیل تازه هم استفاده کن ،قهوه خوبه ولی زیاد نه در حد اینکه روزی یه لیوان ،روغن زیتون هم شنیدم خوبه ،ماهی اینا خیلی خوبن
nk000 عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 7772 چند روز امتحان کن روزی دوسه بار سرکه سیب بریز تو آب بخور فقط معدت خالی نباشه
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 بله سیب خیلی خوبه شبها قبل خواب سعی کن بخوری ،از زنجبیل تازه هم استفاده کن ،قهوه خوبه ولی زیاد نه در ... باشه ممنونم (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
ایلیامنم عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 4970 شیر کلا نمیتونم بخورم پس نمیگم بدت میاد ! یکی اینجا گفت پسرش آلرژی شدید داشته و بهش گفتن شیر الاغ خوبه میگه یبار بهش دادم خوب خوب شد کاملا ! منم سرچ کردم دیدم عالیه و کلی خواص دیگه ام داره امتحانش کن ضرر نداره مثلا قرار بود نگم 😁
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 چند روز امتحان کن روزی دوسه بار سرکه سیب بریز تو آب بخور فقط معدت خالی نباشه اوه اوه من معدم نابوده 😂 بدتر نشه،؟خودتون امتحان کردین؟ (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 پس نمیگم بدت میاد ! یکی اینجا گفت پسرش آلرژی شدید داشته و بهش گفتن شیر الاغ خوبه میگه یبار به ... 😂😂ممنونولی اره کلا نمیتونم شیر بخورم الان که دیگه اصلا😂 (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
nk000 عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 7772 اوه اوه من معدم نابوده 😂 بدتر نشه،؟ خودتون امتحان کردین؟ وقتی قفسه سینم سفت میشه میخورم آروم میشم