2777
2789

دل تنگ خانوادتون نمیشید؟؟؟ 

من بینهایتتت دلم تنگه براشون 

یاد بابام میوفتم گریه ام میاد

محبت هاش  وقتایی که صدام میکرد تورو از همه بیشتر دوست دارم 

کاش حداقل عاشق ام میشدم عاشق کسی بودم که همشهری خودم بود 

حداقل میشد شوهرم میومد شهر خودم 

حیف حیفففف که نشد بمونم شهر خودم و من موندم و یه عالمه حسرت  

درسته زندگیم خوبه شوهرم خوبه 

ولی یه بغض از دلتنگی و دور بودن از خانواده خونمون اتاقم و دوستام هست تو وجودم 

مادرشوهر ام ندارم که برم خونه اونا 

شوهرمم تک پسره 

یه خواهر داره که اونم  ماه به ماه نمیبینیمش 

خیلی بده تنهایی

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

من تهرانم خانوادم و خانواده شوهرم هزار کیلومتر ازم دورن اینجا هیچکسو ندارم خیلی سخته با دوتابچه همش خونم 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب کارش جوری نیست ک انتقالی بگیره شهر خودت؟

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من تهرانم خانوادم و خانواده شوهرم هزار کیلومتر ازم دورن اینجا هیچکسو ندارم خیلی سخته با دوتابچه همش ...

منم تهرانم 🤧

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

منم مثه تو اومدم یه شهر دیگه کاملا درست میکنم الان دوازده ساله اومدم اینجا منم اوایل دلم برا خانوادم تنگ میشد الان که دوتا بچه دارم نه دلم تنگ نمیشه،میدونی کاش پیش خانواده شوهرم نبودم خوبه که تو نیستی و راحتی،باورکن جز درد سر چیزی ندارن،دوست پیدا کن برو باشگاه کلاس برو ،خودتو مشغول کن

وای اینا رو میخونم دلم میگیره چون منم قراره ۳ ماهه دیگه برم شهر دیگه اونم با شوهری که مشغلش خیلی زیاده یا خونه نیست وقتی هم خونس یا درس و یا خستس 

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
خب کارش جوری نیست ک انتقالی بگیره شهر خودت؟

نه نمیتونه 

منم مثه تو اومدم یه شهر دیگه کاملا درست میکنم الان دوازده ساله اومدم اینجا منم اوایل دلم برا خانوادم ...

دلم برا بابام تنگ میشه من خیلی بابای ام 

نمیدونم چطور تونستم ۳ ماه تحمل کنم دوریشو 

وای اینا رو میخونم دلم میگیره چون منم قراره ۳ ماهه دیگه برم شهر دیگه اونم با شوهری که مشغلش خیلی زیا ...

خیلی سخته واقعا خیلیییی 

شغل همسرت چیه؟

پزشکه ولی الان دانشجوی تخصصه

فکر کنم بتونه انتقالی بگیره بیاد شهر خودت نه ؟؟؟ شوهر من نظامی هست میگه نمیشه

نه نمیتونه 

عادت میکنی کلا دلتنگی بعد عروسی ربطی ب دور و نزدیک. بودن نداره من خودم با اینک ی کوچه فاصله داریم با خونه مامانم تا یسال دلتنگ خونمون میشدم

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

عادت میکنی کلا دلتنگی بعد عروسی ربطی ب دور و نزدیک. بودن نداره من خودم با اینک ی کوچه فاصله داریم با ...

هعییییی باز خوبه شما میتونی خانوادتو دعوت کنی شامی ناهاری چیزی من چی؟!؛ 

اینقدر دلم میخاست اگه ازدواج کردم دعوت کنم اما نمیشه دورن