2777
2789
عنوان

خانم ها راست میگن یا نه؟

321 بازدید | 15 پست

سلام دوستان خوب هستید؟ 

ببخشید یه سوال آیا لیزر کله بدن ضرر داره؟ 

این که میگن باعث نازایی و سرطان میشه درسته؟

برای همسر عزیزم ❤️‍🔥💋 جهانم تویی❤️                     چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕

بچه‌ها خیلی حالم بده اصلا نمیتونم تعریف کنم چی شده

از استرس دست و پام یخ زده😭

یکی میخواد با آبروم بازی کنه😭😖

تو شهرستان کوچیکی هستیم 

توروخدا در حقم خواهری کنید و برام حمد بخونید

خیلی حالم بده از ترس بدنم قفل شده 

بچه‌ها توروخدااا برام بخونید خیلی حالم بده 😭😭😖💔

بگید خدایا این شر بدون هیچ مشکلی از سر زندگیم کم کنه😖😑

استاتر ببخشید

من خوشم نمیاد اینجور پیامایی بزارم ولی بخدا مجبورم 😖😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نمیدونم منکه دارم میرم خداخیر بده اونی ک اختراعش کرد از شر پشمام راحت شدم بدنم شده عین پوست بچه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یعنی واقعا ضرر نداره من ۱۸ سالمه ضرر نداره؟

برای همسر عزیزم ❤️‍🔥💋 جهانم تویی❤️                     چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕

عام 

نظرات علمی پزشکی ک میگن داره 

میگن ناحیه تناسلی و زیر بغل هارو لیزر نکنید چون غدد های هورمونی بدن بیشتر تو این قسمتان و لیزر از بین میبرتشون 

و اینکه مو زیر پوست حالت گوله ای جمع میشه هم تو خیلیا دیده شده 

بایدبری در بیارن=(

اما منم شدیدا تو فکرشم حقیقتا گاهی وقتا میگن جهنم عوارض🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

بچه‌ها خیلی حالم بده اصلا نمیتونم تعریف کنم چی شده از استرس دست و پام یخ زده😭 یکی میخواد با ...

مدل جدید التماس حمد خوندن؟؟ خب خودت بشین بخون زجه بزن زار بزن. چرا همش تو تاپیکا میفرستی اینو

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
عام  نظرات علمی پزشکی ک میگن داره  میگن ناحیه تناسلی و زیر بغل هارو لیزر نکنید چون غدد ه ...

عزیزم مو گلوله نمیشه اون زیر چون لیزر میزنه کلا مولکول رشد مورو میترکونه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
عزیزم مو گلوله نمیشه اون زیر چون لیزر میزنه کلا مولکول رشد مورو میترکونه 

خب لابد همه رو نمیسوزونه ک بعد ی مدت اینطوری میشه دیگه 

چبدونم منم از کسایی ک لیزر کردن پرسیدم  یک ی دوتاشون گفتن همچین مشکلی پیش اومده واسشون 

خب لابد همه رو نمیسوزونه ک بعد ی مدت اینطوری میشه دیگه  چبدونم منم از کسایی ک لیزر کرد ...

من خیییای به پوستم حساسم دوسال تحقیق کردم برا لیزر ۳ مه منتظر بودم دستگاه مورد نظرم ک تایید کرده بودن همه  کلینیک از دوبی بیاره 

تا الان ک راضی بودم اینی هم ک میگی نشنیدم تا حالا