ببین من اینکارا مد نظر خودمه چه الان که مجردم البته دوست پسر دارم چه برای وقتی که باهم ازدواج کردیم :
روتین پوستی داشته باشم من از کاربر معصومه که شناخت زیادی به مراقبت های پوستی داره کمک گرفتم تو ام میتونی ازش کمک بگیری.
یه سری جوش های پوستی دارم از بچگی میخوام اونا رو حتما درمان کنم همچنین هورمونام بهم ریخته واسه همین موهام ریزش پیدا کرده و کم پشت شده پس واسه اینا هم میرم دکتر.
میخوام برم لیزر موهای زائد.
همیشه از مام ، بادی اسپلش ، اسپری بدن و بعضی وقتا ادکلن برای خوشبو بودن استفاده میکنم و حداقل یک روز در میون میرم حموم.
باشگاه حتما برو هزینه زیادی نداره خیییلی هم تو روحیه تاثیر داره آدمو منظم میکنه ، سرحال میکنه و به آدم انرژی میده من که خیلی دوس دارم تقریبا یه ماهه شروع کردم.
خیلی به آشپزی علاقه دارم وقتی آشپزی میکنم آرومم میکنه با وجود اینکه خیلی محدودیت دارم و مامانم اجازه نمیده برم آشپزخونه و غذا درست کنم ولی تا میرن بیرون از کوچیک ترین فرصت ها استفاده میکنم تو نت سرچ میکنم فیلم میبینم و چیزای جدید و خوشمزه درست میکنم و بهم انرژی میده اینکار.
جدیدا با نامزدم شروع کردیم کتاب صوتی گوش کردن هر شب یه پادکست گوش میدیم کتاب روانشناسی هست و بسیار کمک کننده.
اگه مشکلی داشته باشیم سعی میکنیم با حرف زدن حلش کنیم به این نتیجه رسیدیم با دوری کردن از هم و قهر کردن از هم سرد میشیم پس سعی میکنیم تو بدترین شرایط هم پیش هم باشیم البته اون کمتر این اخلاق رو داره و من سعی میکنم کنترل منم رابطه رو زن توی رابطه خیلی موثره.
میخوام دوباره درس خوندن رو شروع کنم و برای کنکور ۱۴۰۳ انشاءالله کنکور بدم چون فهمیدم هیچی مثل پول داشتن نمیتونه کمکت کنه مخصوصا این یک سال اخیر که بابت بی پولی خیلی اذیت شدم و با خونوادم جر و بحثمون میشه