2777
2789

بیاین همه چی یادم بدیت  از ب خودم رسیدن تا ب خونه رسیدن . تاخانوم بودنو کدبانو بودن   بیاین تروخدا تجربه هاتون میتونه زندگی منو زیرو رو کنه

زیاد به شوهرت نچسب

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من روتین پوستی کاملی دارم هر دوهفته خرید خونه میکنم باشگاه و پیاده روی ام میکنم پس اندازمم دارم غذاهم درست میکنم چی بگم خب

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

اگه شوهرت بهت بد دهنی کرد عصبانی شد یا حتی کتک زد داد بیداد نکن و ناراحت بشو ولی چیزی بهش نگواگه چیزی بگی کاری میکنی دو باره تکرار کنه و روش باز بشه من خودم اشتباه کردم و الان دیگه نمیتونم جبران کنم 

واقعا؟؟ دیگ تکرار نمیکنم پس تاترکش کنه😓

اره ببین مردا تحمل ناراحتی زنشون رو ندارن ولی اگه تو هم با حرفات بد تر سر دعوا اونو ناراحت کنی میگه کار خوبی کردم ولی اگه چیزی نگی فقط ناراحت بشی به خدا پشیمون میشه من تو نامزدی وقتی دعوامون میشد خیلی صبور بودم و فق، ناراحت میشدم شوهرم همیشه پشیمون میشد بعدازدواج اون هر چی گفت جوابش رو دادم الان زندگیم رو هواست با یه بچه 

روتینت چیه. بعد چیکارکنم غذاهام خوش طعم بشن

روتینم:میسلار شوینده تونر سرم ویتامین سی و نیاسینامید و هیالورونیک اسید.بعضی روزا رتینول.ابرسان مرطوب کننده ضدلک و ضد افتاب.

بستگی داره چه غذایی باشه.یکی یکی بگو بهت بگم

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

ببین من اینکارا مد نظر خودمه چه الان که مجردم البته دوست پسر دارم چه برای وقتی که باهم ازدواج کردیم : 

روتین پوستی داشته باشم من از کاربر معصومه که شناخت زیادی به مراقبت های پوستی داره کمک گرفتم تو ام میتونی ازش کمک بگیری.

یه سری جوش های پوستی دارم از بچگی میخوام اونا رو حتما درمان کنم همچنین هورمونام بهم ریخته واسه همین موهام ریزش پیدا کرده و کم پشت شده پس واسه اینا هم میرم دکتر.

میخوام برم لیزر موهای زائد.

همیشه از مام ، بادی اسپلش ، اسپری بدن و بعضی وقتا ادکلن برای خوشبو بودن استفاده میکنم و حداقل یک روز در میون میرم حموم.

باشگاه حتما برو هزینه زیادی نداره خیییلی هم تو روحیه تاثیر داره آدمو منظم میکنه ، سرحال میکنه و به آدم انرژی میده من که خیلی دوس دارم تقریبا یه ماهه شروع کردم.

خیلی به آشپزی علاقه دارم وقتی آشپزی میکنم آرومم میکنه با وجود اینکه خیلی محدودیت دارم و مامانم اجازه نمیده برم آشپزخونه و غذا درست کنم ولی تا میرن بیرون از کوچیک ترین فرصت ها استفاده میکنم تو نت سرچ میکنم فیلم میبینم و چیزای جدید و خوشمزه درست میکنم و بهم انرژی میده اینکار.

جدیدا با نامزدم شروع کردیم کتاب صوتی گوش کردن هر شب یه پادکست گوش میدیم کتاب روانشناسی هست و بسیار کمک کننده.

اگه مشکلی داشته باشیم سعی میکنیم با حرف زدن حلش کنیم به این نتیجه رسیدیم با دوری کردن از هم و قهر کردن از هم سرد میشیم پس سعی میکنیم تو بدترین شرایط هم پیش هم باشیم البته اون کمتر این اخلاق رو داره و من سعی میکنم کنترل منم رابطه رو زن توی رابطه خیلی موثره.

میخوام دوباره درس خوندن رو شروع کنم و برای کنکور ۱۴۰۳ انشاءالله کنکور بدم چون فهمیدم هیچی مثل پول داشتن نمیتونه کمکت کنه مخصوصا این یک سال اخیر که بابت بی پولی خیلی اذیت شدم و با خونوادم جر و بحثمون میشه