2777
2789
عنوان

کسایی که فکر میکنن بدبختن بیان

144 بازدید | 1 پست

یه چیزی شنیدم که جواب سوال تو هم بود الان بهت میگم تا بدونی دلیل این اتفاقات چیه...ادم وقتی نه خدارو میشناسه نه راه درست رو شیطان همه چی رو براش فراهم میکنه تا یاد خدا نیوفته اما همون ادم اگر توبه کنه شیطان اونقدر سنگ جلو پاش میزاره تا از خدا ناامید شه...گاهی یکی از اول عمرش مث شما نماز و روزه و خدا رو هیچ وقت یادش نمیرفته شیطان میاد با بدبخت کردنش اونقدر تلاش میکنه تا نا امیدش کنه از راهی که داره میره .....و تمام این بلاهایی که شیطان سرمون میاره فقط با یه چیز رفع میشه اونم با توکل به خدا کردن ....ببین گاهی میگیم من از اول توکلم به خدا بوده اما واقعا توکل نکردیم ...توکل واقعی یعنی امیدت از همه قط بشه و فقط به خدا امید داشته باشیم ...از بچگی بهمون گفتن توکل به خدا کن درست میشع اما 

راه توکل رو نگفتن اصلا معنی توکل رو یادمون ندادن ....توکل واقعی یعنی اگر من دارم میرم یه تیکه طلا بخرم اما توی راه تصادف میکنم و پول اون طلا رو میدیم بیمارستان .ناراحت نشیم و نگیم اگر شانس داشتم الان طلا خریده بودم خدا چرا این کارو با من کرد ...توی اون شرایط باید بگی لابد خدا بهتر میدونه چی صلاحمه پس خدایا شکرت ...ببین کم کم خدا راهتو روشن میکنه و متوجه میشی غم و غصت کم شده و شادیت بیشتر ...خدا اوضاعت رو درست میکنه ....اگر ادمای مومنی رو میبینی که توی پول غرق شدن قطعا توکلشون به خدا زیاد بوده ...توکل به خدا یعنی اعتماد خدا ....درضمن بعضیا نماز نمیخونن و روزه نمیگیرن اما از ته قلبشون خدارو بیشتر از منو تو قبول دارن پس هیچ وقت قضاوت نکن ..نماز نخوندن یا خوندن کسی مجازات یا پاداشش توی این دنیا نیست  توی اخرته پس نمیشه معیار خدا شناسی قرارش داد .... هر شب قبل خوابت این ذکر رو بگو ...خدایا از همه نا امیدم کن و به خودت امیدوارم کن....ببین چه معجزه ایی میکنه...

ببخش طولانی شد