2777
2789
ب امام حسین ک نزدیک محرمشه خیلی مهربون بود خیلی دلش پاک بود خیلی ب خدا وهمچی اعتقاد داشت فقد معتاد ش ...

عزیزم خدا بهت آرامش بده به حق امام رضا

خودت رو اذیت نکن

من که هفت پشت غریبم قلبم درد گرفت دارم خفه میشم😔

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۱۷_۲۳۴۲۵۵۱۷۸_zpbs.mp4/

خدا رحمتش کنه منم امروز رفته بودم سر خاکش 

خیلی گریه کردم برای مظلومیتش زجر هایی که کشید دشمنی هایی که باهاش شد مظلوم مرد با درد مرد کاش من جاش میمردم 😭😭

به من وابسته بود عاشق مادرم بود مادرم میگفت دستت شکسته بود فقط گریه میکرد خدایااا این عدالت بود؟

تا آخر همش به مامانم میگفت پس دختر بابا چی میشه گل بابا رو چی کار کنم دلش به دنیا بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی بابای منو کسی نبرد فوری خاکش کردن همسایه ها گفتن فوت شده دکتر ش بعدش گفت غیر ممکنه ادمی نبود با ...

روحش شاد عزیزم خودتو عذاب نده اصلا بدون تایید اجازه نمیدن خاک بشه بابا بزرگ من تو روستا بود ولی پزشک اومد تایید کرد فوتشو برا گواهی

آخه خیلیا ظلم میکنن ب زن و بچه خیلیا جیگر بچه شونو خون میکنن ولی این بنده خدا اونقدر خوب بوده طبق گف ...

اره عزیزم بخدا بابای من ادمی بود مادرم یاداااشم بهش نون نمیدان میگفتن معتاد شدی عابرومونو بری هیچی نمیگفت میگفت باشه هرچی شما بگید حقمه ازارش به یه مورچه نمیرسید 😔انقدم ب خدا اعتقاد داشت انقد درب در بود حتی خدا ازجایی ۵هزار تومن بهش میرسند ۵روز خدارو شکر میکرد ک خدا چقد مهربونه 😭😭ولی من از خدا گله دارم چرا بابام انقد دلش پاک خار شد کمکش نکرد😭

ولی بابای منو کسی نبرد فوری خاکش کردن همسایه ها گفتن فوت شده دکتر ش بعدش گفت غیر ممکنه ادمی نبود با ...

خدا رحمتشون کنه پدرتون کی فوت شده؟  گفتید بچه یتیم دارید یعنی همسرتون نیست؟ 

روحش شاد عزیزم خودتو عذاب نده اصلا بدون تایید اجازه نمیدن خاک بشه بابا بزرگ من تو روستا بود ولی پزشک ...

به خاک خودش هیچ دکتری هیچ تاییدی نبود فقد بررنش خاکس کردن ‌ بعدش گفتن بدن بابات گرم بود وقت شستن دارم دق میکنم😔

اره عزیزم بخدا بابای من ادمی بود مادرم یاداااشم بهش نون نمیدان میگفتن معتاد شدی عابرومونو بری هیچی ن ...

عزیزم دریته همه چی دست خداست ولی ما خودمونم مختاریم ی سری چیزا دست انسان هاست کاش فامیلاتون جمع میشدن پول میزاشتن رو هم میبردن ترکش میدادن خدا هم کمک میکرد 

ولی مطمئن باش خدا اونجا هواشو داره

روحش شاد اخه مگه میشه اینجوری خب پس چطو مدارکش باطل میشه

تو روستای شوهر منم اینایی ک تو خونه میمیرن خودشون خاک میکنن مگر اینکه برسونن بیمارستان اونجا بمیره گواهی بگیرن برا خاک کردن اصلا گواهی نمیخواد روستاشون ی نفر زمین وقف کرده اونجا خاک میکنن امواتشون رو 

خدا رحمتش کنه منم امروز رفته بودم سر خاکش  خیلی گریه کردم برای مظلومیتش زجر هایی که کشید دشمنی ...

روح باباتون شاد عزیزم اره بابای منم عاشق مادرم بود خیلی باهاش خوبربود ولی مادرم بهش بدی کرد خیلی بخاطر اعتیادش روط قبل فوتش ب مادرم گفت من تورو خیلی دوس دارم تومتو میبخشی مامانم گفت نه ولی حالا ک رفته مادرم کلا افسرده شده وپوست استخون میگم چ فایده چقدر زجر کشید چقد بی کس وتنها شد چقد خارو درمونده رفت اخ بمیرم😭ارزو بدل بود یه مشهد زیارت امام رضا برا نشد😭

عزیزم اینفکر شما رو اکثر ماها داریم .چون شنیدیم یک چیزهایی می ترسیم .من بابای خودمو دایم خواب میدیدم که زنده است رفتیم از خاک درش آوردیم .یا سرش جاش خوب نیست و.... این فکرها رو بزار کنار اذیتت میکنه .مردم روستا هم که نظر میدن کاربلدن و از این چیزا بهتر از بعضی دکترا سر درمیارن .احتمالا نبضش نمیزده و نفس نمیکشیده که قطعا مرگه .کدوم آدمی میتونه با این شرایط زنده باشه ؟اون توی جنگ بوده که زود دفن می کردن یا دکترا با عجله نگاه هم نمی کردن