2777
2789
میدونی دلم میسوزه ازین ک آدم خوبی بوده ولی چون اعتیاد داشته براش اهمیت قائل نشدن گریم گرفته براش&nbs ...

اره هنینه جلو داداشم مامانم خار بود نبزدنش منم عقلم کار نورد بمیرم براش انقد مهربون بود 😭😭😭

میدونی دلم میسوزه ازین ک آدم خوبی بوده ولی چون اعتیاد داشته براش اهمیت قائل نشدن گریم گرفته براش&nbs ...

عزیزم حتی اگه آدم خوبی هم نباشه حقش نبوده اینجوری تو تنهایی بمیره😔

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۱۷_۲۳۴۲۵۵۱۷۸_zpbs.mp4/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره هنینه جلو داداشم مامانم خار بود نبزدنش منم عقلم کار نورد بمیرم براش انقد مهربون بود 😭😭😭

الهی سر سفره اهل بیت باشه الهی الان تو بغل امیرالمومنین باشه بخدا  با گریه دارم تایپ میکنم بابات خیلی مظلوم بوده روحش شاد باشه 

ب امام حسین ک نزدیک محرمشه خیلی مهربون بود خیلی دلش پاک بود خیلی ب خدا وهمچی اعتقاد داشت فقد معتاد شده بود ک ن خاهرش ن برادرش ن مادرش ن مامانم داداشم اهمیت ندادن منم ی زن بایه بچه یتیم تنها کاری ک کردم بردمش دکتر مریض بود هیشیکی نبردش اونم همش میگف دخترم بعد خدا تووامید منی وگریه میکرد جلوم اخ بنمیرم هرجا دردو دلی داشت اول بمن میگفت نمیدکنم چرا وقتی فوت شد نکفتم ببزددش دکتر هوب شدم شوکه بودم حالا از فکرش ک نکنه زنده بوده دارم میمیرم😭

عزیزم خدا رحمتش کنه واقعا بغضم گرفت باخوندن تاپیکت

بابات دختر مهربونی مثل تو داشته که انقدر بفکرشه و خوبیهاش ازیادش نمیره مطمئن باش جاش خوبه وبهتر ازاینجاس

روحش شاد🌹🙏

اگه شرق تهران هستی لطفا از بابام خرید کن دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر بیینی الهی🙏
خدا رحمتش کنه انشاالله سر سفره ۱۴معصوم مهمانند  چند سالشون بود

اره روستا ها مردم زیاد سر درنیمارن منم فکرم نکشید جز مرگش هیچیو ندیدم بگم بزیم دکتر اول بعد خاکس کنیم😔

آخه خیلیا ظلم میکنن ب زن و بچه خیلیا جیگر بچه شونو خون میکنن ولی این بنده خدا اونقدر خوب بوده طبق گفته های استارتر اعتیاد یجور بیماریه کاش یکی ب دادش میرسید ترکش میداد 🥺

ب امام حسین ک نزدیک محرمشه خیلی مهربون بود خیلی دلش پاک بود خیلی ب خدا وهمچی اعتقاد داشت فقد معتاد ش ...

گلم انقدر عذاب وجدان نداشته باش میگن اگه قلب وایسه فقط سه دیقه وقت واسه احیاش هست 

پدرت الان جاش خوبه و تورو داره میبینه واسش خیرات بده و تا میتونی صلوات بفرست

منم به نیتش ۱۰۰صلوات میفرستم انشالله هدیه بشه به روحش

اگه شرق تهران هستی لطفا از بابام خرید کن دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر بیینی الهی🙏