2777
2789
تو روستای شوهر منم اینایی ک تو خونه میمیرن خودشون خاک میکنن مگر اینکه برسونن بیمارستان اونجا بمیره گ ...

اره اینجام همینه ولی اونایی ک کسیو دارن یا معتاد نباشن اهمیت بدن تانبرن دکتر خاکس نمیکنن فامیلشون ولی بابای من بی کس بود 😔

عزیزم خودت رو عذاب نده، مادر بزرگ. منم وقتی فوت کردن تا چند ساعت بعد بدنشون گرم بود، خب شما هک زود دفن کردین،،، درسته روستا بوده و دکتر نبوده ولی سن بالاها مرده کم ندیدن حتما از دنیا رفته بودن و اگر هم. کسی میخواسته احیا کنه تا یه زمانی امکانش، بوده، روح پدرتون شاد انشالله که در بهشت جا دارن، برای ارامش دل خودت و روح پدرت قرآن بخون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینفکر شما رو اکثر ماها داریم .چون شنیدیم یک چیزهایی می ترسیم .من بابای خودمو دایم خواب میدیدم ...

نمیدونم گلم بخدا انقد شبا فکر کردم رفتم دکتر میگ باید بری روانپزشک حمله عصبی بهم دست میده شبا دوسه بار انکار قلبم وایمیسته 😭

عزیزم دریته همه چی دست خداست ولی ما خودمونم مختاریم ی سری چیزا دست انسان هاست کاش فامیلاتون جمع میشد ...

فامیل ما بد بودن ادم نبودن گفتن ادمی ک معتاد بشه بمیره بهتره حتی مادرش اصلا بهش ههمیت ندادن😓ممنونم عزیزم

خدا رحمتشون کنه پدرتون کی فوت شده؟  گفتید بچه یتیم دارید یعنی همسرتون نیست؟

بابام ۲ماهه یه بچه یتیم دارم دوباره ازدواج کردم شوهرمم با پدرم حرف نمیزد مثل  فامیل خود بابام چون معتاد بود از شوهرمم متتفرم نمیشد بهش بکم برا بابام کاری کن چون بعضی وقتا حتی بچه یتیمم ک باباش فوت شده میگ خودت بهش برس 

بابام ۲ماهه یه بچه یتیم دارم دوباره ازدواج کردم شوهرمم با پدرم حرف نمیزد مثل  فامیل خود بابام چ ...

خدا رحمتش کنه آخه توی یکی از تاپیکهات دیدم گفتی 3 ساله پدرت فوت شده... 

امیدوارم با. بچه یهمسر قبلیت هم بهتر بشه

خدا رحمتش کنه آخه توی یکی از تاپیکهات دیدم گفتی 3 ساله پدرت فوت شده...  امیدوارم با. بچه یهمسر ...

اره عزیزم درسته گوشیم شکسته خدش تایپ میکنه هنگ میکنع  برا همین ب۴مست میبینم بعضی چیزا اشتباه تایپ شدن  ممنونم گلم 🙏😓

خدا رحمتش کنه آخه توی یکی از تاپیکهات دیدم گفتی 3 ساله پدرت فوت شده...  امیدوارم با. بچه یهمسر ...

این برج ۱۲ میشه ۳سال گلم متن تاپیکمم اشتابه تایپ شده خاستم بنویسم بد بود نوشتم بود بد هنگ میکنههه گوشیم صفحش کلا شکستح